Ak Parti, Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayları tanıtıldı.

  • 1399
Ak Parti, Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı, milletvekili aday adayları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanlarının katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenledi. 14 aday adayının katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, seçimlere hazır olduklarını söyledi.

AK Parti’nin seçim çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Halil Uluay, AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar geçen 14 yıllık süreçte büyüme ve değişimi temel aldığını belirtti.

14 yıllık geçen süreçte kritik zamanlar olduğunu belirten Halil Uluay, “Bu kritik eşiklerin her biri vakarla, sağduyuyla, tecrübe ve birikimle, sağlam prensiplerle ve milletimizin desteği ile aşıldı. AK Parti ve AK Parti kadroları bu zaman diliminde yaşanan her bir olaydan güçlenerek çıkmakla kalmadı, milletimizle olan bağını daha da sıkılaştırdı. AK Parti teşkilatları; üye, sandık ve mahalle yönetimlerimiz; ilçe, il, kadın ve gençlik, belediye ve Genel Merkez teşkilatlarımız ve milyonlarca seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmemiştir” dedi.

AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin büyük hedeflerine ulaşmasını gerçekleştirmek için yola çıktığını kaydeden Uluay, “Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de Milli iradenin kararını tereddütsüz kabul eden AK Parti, gereğini süreç içerisinde yerine getirmiştir. Ülkemizi hükümetsiz bırakmamak adına yine yapıcı bir siyaset anlayışı ortaya koymuştur. Milletten aldığı iradeyi her gün hakkıyla kullanıp, yerine getirmiştir. Coğrafyamızın ve topraklarımızın makûs talihini değiştirme kararlılığı olan ve bunu ispatlamış tek hareket AK Parti ve onun kadroları için 1 Kasım; anlamı, yüklendiği misyonu ve sorumluluğu açısından önemli bir tarihtir. 1 Kasım'a giden her dakika, her olay bizim ve milletimiz için anlamlıdır” diye konuştu.

12 Eylül’de yapılacak olan 5. AK Parti Olağan Kongre hakkında da bilgiler veren AK Parti İl Başkanı Halil Uluay, “12 Eylül 2015'te, bu günü AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi ile taçlandırıyoruz. 1.Olağan, 2.Olağan, 3.Olağan, 4.0lağan ve 1. Olağanüstü Kongrelerimiz AK Partimize, tabanımıza ve teşkilatımıza büyük sorumluluklar yüklemiş ve buradan alınan güçle de Türkiye büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Bu kongremiz Türkiye'nin demokratikleşme, kalkınma, ilerleme ve değerleriyle bütünleşme yolculuğuna, evrensel sorumluklarına ara vermeden, tüm hızıyla devam etmesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, milletimizin Yeni Türkiye yolculuğuna devam etmesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, 2023, 2053 ve 2071'e selametle ulaşmamızın kaynağı olacaktır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kastamonu Milletvekili aday adayları da, aday tanıtım toplantısında birer konuşma yaparak, destek istediler.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı şu isimlerden oluştu: “Mustafa Gökhan Gülşen, Metin Çelik, Musa Sıvacıoğlu, Talat Cem Ovalıoğlu, Bahattin Kocabaş, Murat Demir, Ürgiye Külçe, Kemal Aydın, Tamer Tafracı, Tuncay Yılmaz, Abdullah Savaş, Ahmet Maranki, Zafer Nalbantoğlu ve Özden Şenel”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)