AK Parti Salı Pazarında stant açtı

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı, Salı Pazarında stant açarak vatandaşlarla bir araya geldi.

  • 1603
AK Parti Salı Pazarında stant açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Salı Pazarında açılan stantta partiye üye olmak isteyen vatandaşların üyelik işlemlerini gerçekleştiren AK Parti teşkilatı, aynı zamanda vatandaşlara çekme helva ikramında bulundu.

Ayrıca standı ziyaret edenlere Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri de hediye edildi.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya da stantı ziyaret ederek pazar esnafı ve müşterileriyle biraraya geldi.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü yaptığı açıklamada; "Bugün hemşehrilerimizle biraraya gelmek, isteklerini taleplerini dinlemek, hemşehrilerimizin ayağına gitmek amacıyla Salı Pazarında stant açtık. Gün boyunca parti teşkilatlarımız burada hemşehrilerimizle biraraya gelecek. AK Parti seçimden seçime sahada olan değil, 7/24 vatandaşlarıyla birlikte olan hizmet odaklı bir harekettir. Bu anlayışı şiar edinerek bugüne kadar çeşitli vesilelerle hemşehrilerimizle buluştuk, bundan sonra da çalışmalarımızı bu anlayışla sürdüreceğiz. 3 Kasım'da, partimizin iktidara gelişinin yıl dönümünde, 1 Milyon yeni üyeye ulaşma hedefimizi gerçekleştirmeye yönelik de çalışmalarımızı sürdürüyor hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle AK Parti ailesi genişlemeye devam ediyor. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi AK Parti ile olan gönül bağlarını partimize üye olarak daha da güçlendirmeye davet ediyorum" dedi.