Babaş "Ülkemizin üzerine döviz ile kur ile gelmeye çalışıyorlar"

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 381
Babaş "Ülkemizin üzerine döviz ile kur ile gelmeye çalışıyorlar"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Babaş yazılı mesajında; "Tarihten silinmek istenen bir milletin adeta küllerinden doğduğu, Cumhuriyetimizin müjdecisi olan Büyük Zafer’in 96’ncı yılını büyük bir coşku ve gurur ile kutluyoruz. 

Bağımsızlığından hiçbir koşulda taviz vermeyen milletimiz vatanı, bayrağı ve değerleri uğruna tarihin her safhasında canını seve seve feda etmekten asla kaçınmamıştır. Milletimizin dünyada eşi benzeri olmayan bu duruşu muzaffer zaferlerin daima müjdeleyicisi olmuş ve karanlık yüzler emellerine hiçbir dönemde ulaşamamıştır.

Ülkemiz üzerinde hain emeller besleyen haçlı zihniyeti her dönemde kalleş saldırılar ve alçak planlarla devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatma çabası içerisini girmiş ancak asil milletimizin yüksek şuuru ve vatan sevgisi buna asla izin vermemiştir vermeyecektir.

15 Temmuz gecesinde gerçekleştirilmek istenen hain plan karşısındaki milletimizin vakur ve kararlı duruşu ülkemizin ebediyen var olacağının ispatıdır. Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale ruhunun, aziz milletimizin kanında dün gibi canlı olduğu O karanlık gecede birkez daha görülmüştür.

Tarihin her safhasında fırsat buldukları an karanlık emellerini uygulamaya geçirmek için can atan zavallılar bugün de ülkemizin üzerine döviz ile kur ile gelmeye çalışmakta, birliğimize ve dirliğimize yine el uzatmak istemektedir. Ancak Türkiye artık eski Türkiye değildir. Bugün Türkiye her zamankinden daha güçlü bir devlettir, milletiyle birdir, bütündür, asla bölünmeyecektir, bölüşülemeyecektir.

Ülkemiz bu zorlu süreçten de Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz ruhuyla başı dik bir şekilde çıkacaktır. Bizler bir olduğumuz sürece hiçbir kuvvet ülkemiz üzerindeki kirli emellerini gerçekleştiremeyecektir. Bizlerin birliği bugün düşmanlarımızın en büyük korkusudur.

Sözlerime son verirken Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında kazanılan ve Kurtuluş Savaşımızın en önemli destanlarından biri olan Büyük Zaferin 96’ncı yıl dönümünü kutluyor, tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.