Baltacı, CHP İl Başkanlığına aday oldu

CHP Kastamonu İl Başkanlığına Harita Mühendisi Hasan Baltacı aday olduğunu açıkladı.

  • 1007
Baltacı, CHP İl Başkanlığına aday oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Baltacı yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında; “Partimizin başlamış olan 36. Olağan Kongre sürecini demokrasiye, geleceğe, iktidar yürüyüşümüze olan inancımla saygıyla selamlıyorum.

Mahallelerimizden ve köylerimizden başlayarak ilçe ilçe hazırlandığımız 36. Kongremiz İl Kongresi aşamasına gelmiş bulunmaktadır. Süreç yeni İl Başkanımız ve yönetim kurulumuzun seçilmesi sürecidir.

Bu vesile ile yeni görevlerine seçilen delege, yönetim kurullarına, bayrağı devralan ve taşımaya devam eden ilçe başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Görevlerini devreden arkadaşlarıma verdikleri emekler için saygılarımı sunuyorum.

Değerli partililerimiz, saygıdeğer Kastamonulular 2019 yılının şehrimiz ve ülkemizin kaderini doğrudan etkileyeceği bilinciyle daha aktif daha etkin bir yönetim kurulunun oluşmasına kayıtsız kalmamak adına arkadaşlarım ile birlikte İl Başkanlığına talibiz. Kastamonu’muz da Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin kurucu iradesi ve günümüzün birleştirici gücü, yuvamız, CHP’de dostlarım, parti emekçileri ve CHP’nin kıymetli, fedakar üyelerinin desteği ile yola çıkıyoruz.

Partimizin değerli fertlerinden, gerekse toplumun tüm kesimlerinden hemşerilerimin daha etkin, gündemi takip eden değil takip edilen, fikirleri daha genç, kadın emeğinin daha aktif olduğu, çalışkan bir il başkanı ve yönetim kurulu oluşması beklentisi, etkin bir muhalefet talebi konusunda kayıtsız kalmayacağımızı, bunun gereği olarak göreve talip olduğumuzu buradan ilan ediyorum.

Tüm bunların devamı ve gayretimiz CHP iktidarını ilimizde tesis etmek, yerelde il ve ilçelerimizde sosyal demokrat belediyeciliği yeniden inşa etmektir.

Ülkemizin içinden geçtiği süreç zor ve ağır bir süreç olmakla birlikte geleceğe doğru hep birlikte çıkış yollarını da sunuyor. Cumhuriyetimiz vesilesiyle ve halkımızın büyük bedeller eşliğinde elde ettiği kazanımlar bugün ciddi bir saldırı altındaysa, bunda en büyük sorumluluk bizlerindir. Bu kadar büyük mirası, doğru bir yönetim anlayışı ile geleceğe taşımak, yurttaşlarımızla buluşmak temel görevimizdir. Ben ve arkadaşlarım işte bu kararlılığı göstermek, bunun önderlik etmek iddiasıyla yola çıkıyoruz. Sesimizin tüm yaşam alanlarında, köyden, mahallerimize adım adım her alanda yankılanması için insanlarımız ile büyük kucaklaşma için yola çıkıyoruz.

HAZIRIZ….

Partimizi yönetmeye…

Şehrimizi yönetmeye…

Ülkemizi yönetmeye…

HAZIRIZ….”