Baltacı'dan İmamoğlu'na ziyaret!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

  • 1105
Baltacı'dan İmamoğlu'na ziyaret!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya’nın da Milletvekili Baltacı’ya eşlik ettiği ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

İstanbul’un adaletle ve hak ettiği şekilde yönetilecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Milletvekili Baltacı, İmamoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. İstanbul’da resmi rakamlara göre 550 bin Kastamonulunun yaşadığını, resmi olmayan rakamın ise 1 milyonu aşkın Kastamonuluyu işaret ettiğini belirten Milletvekili Hasan Baltacı, “İstanbul’da yaşayan Kastamonulular da, Kastamonu’da yaşayan hemşerilerimiz de başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu’nu çok seviyor. Biz değerli başkanımızla birlikte İstanbul ve Kastamonu arasında bir gönül köprüsü kuracağımıza, İstanbul’da Kastamonu’yu Kastamonu’da İstanbul’u her anlamda ortaklaştıracağımıza yürekten inanıyoruz. 31 Mart’ta İstanbul halkı kararını verdi ve Ekrem İmamoğlu’nu başkan seçti. Artık İstanbul adaletle ve hak ettiği şekilde yönetilecek. Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca kendisini fırsatı olduğu takdirde Kastamonu’da yeniden misafir etmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Hasan Baltacı’nın il başkanı, kendisinin ise Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde, Baltacı’nın daveti üzerine Kastamonu’yu ziyaret etmesiyle bilinen Ekrem İmamoğlu ilk fırsatta tekrar Kastamonu’ya gelmek istediğini ifade etti.

Kastamonu’da Daday’la birlikte Araç ve Cide belediyelerinin de 31 Mart’ta kazanılmasından büyük mutluluk duyduğunu söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milletvekili Baltacı’ya ziyaretinden ötürü teşekkür etti.