Başkan Arslan'dan demokrasi teşekkürü

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetleri boyunca fedakarca çalışan belediye personeliyle teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

  • 869
Başkan Arslan'dan demokrasi teşekkürü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Arslan, 15 Temmuz darbe girişiminin ilk akşamından itibaren Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda 27 gün boyunca tutulan demokrasi nöbetinde görevli olarak çalışan belediye personeline teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe çok sayıda belediye personeli katıldı. Programda konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ülkemizin 15 Temmuz gecesi büyük bir belayı engellediğini ve akabinde düzenlenen demokrasi nöbetlerinde de ülke genelinde olduğu gibi Taşköprü’de de binlerce kişinin 27 gün boyunca bu ülkeye en üst düzeyde sahip çıkacağını gösterdiğini ifade etti.

Arslan, ayrıca fedakarca çalışan belediye personeline teşekkür etti.

Demokrasi nöbetleri süresince Taşköprü Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla su, çay, limonata, şerbet, pilav, keşkek ve helva gibi ikramlarda bulunmuştu. İŞKUR bünyesinde çalışan bayan temizlik görevlileri ise Başkan Arslan’a çiçek takdim etti.