Başkan Aydın'dan İl Jandarma Komutanı Özbek'e ziyaret!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, Kastamonu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek'i makamında ziyaret etti.

  • 1553
Başkan Aydın'dan İl Jandarma Komutanı Özbek'e ziyaret!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette, “Ülkemizin her zaman Jandarmamıza ve güvenlik güçlerimize ihtiyacı var. Bizler her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız” diyen Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, "Jandarmamıza ve tüm güvenlik güçlerimize verdiğimiz desteği gösterebilmek için ziyaretlerimize devam ediyoruz. 15 Temmuz’da FETÖ’cü hainlerin darbe girişiminin yaşandığı gece, dünyada ve tarihimizde benzeri olmayan ülke çapında bir terör yaşandı. Yaşanan bu terörün benzeri yoktur, karşısın da kazanılan zaferinde öyle. O gece 249 şehit verdik. 2 bin 193 vatandaşımızda yaralanarak gazi oldu. Yaşanan olaylardan on binlerce vatandaşımız etkilendi. Ülkece ne kadar zarar gördük tam olarak anlaşılması yıllar sürecek. Bizler bu zor günlerde tüm güvenlik güçlerimize destek vermek zorundayız. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman askerlerimizin ve polislerimizin yanındadır. Allah bütün güvenlik güçlerimizi korusun” dedi.

Kastamonu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek’de, MHP Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine ve yeni yönetime başarılar diledi.