Başkan Babaş 'Çocuklarımız ülkemizin aydınlık yarınlarıdır'

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın yarıyıl tatili nedeniyle mesaj yayımladı. 

  • 314
Başkan Babaş 'Çocuklarımız ülkemizin aydınlık yarınlarıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babaş yazılı mesajında; “2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminin tamamlandığı bugün vesilesi ile tüm öğrencilerimizi dönem boyunca gösterdikleri azim ve çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Yoğun ve yorucu geçen bir dönemin tamamlanmasının heyecanını tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte paylaşıyorum. Bir hayli verimli geçtiğine inandığım 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının birinci dönemi boyunca fedakârca çalışan kıymetli öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum. Yarıyıl tatilinin öğrencilerimiz açısından değerlendirirken kıymetli velilerimizin sadece notlara endekslenerek hareket etmeyeceklerini ve çocuklarımızın özelliklerini fark ederek, eksiklerini gidermeleri ve gerçekten neye ihtiyaçları olduklarını belirlemeye çalışacaklarına inanıyorum.

Ülkemizin aydınlık yarını olan çocuklarımız hiç şüphesiz ailelerimizin ve bizlerin en değerli varlıklarıdır. Kastamonu Belediye Başkanı olarak benim, çocuklarımızın her zaman bizlerin beklentilerini karşılayacaklarından en ufak bir şüphem yoktur.

Kıymetli öğrencilerimiz inanıyorum ki sizler; milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan gençler olarak yetişeceksiniz. Bizi biz yapan değerlerimizi her daim koruyacak ve ülkemizin güçlü yarınlara sizler taşıyacaksınız. Bu doğrultuda düzenli ve sürekli çalışmalarınızı sürdüreceğinizden eminim. Kıymetli öğrencilerimiz başarılarınızın artarak devamını diliyor, bu duygu ve düşünceler içerisinde sizlere, kıymetli öğretmenlerimize ve saygı değer ailelerimize huzur dolu bir yarıyıl tatili diliyorum.”