Başkan Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ile toplantı düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karadeniz Bölgesi milletvekilleri ile toplantı gerçekleştirdi.

  • 561
Başkan Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ile toplantı düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Yönetim Kurulu salonunda gerçekleşen toplantıda gündemdeki gelişmeler değerlendirilirken, milletvekilleri bölgeleri ile ilgili görüş ve fikirlerini paylaştı.

Milletvekili Hasan Baltacı toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığımız toplantıda Kovid-19 süreci, ekonomik kriz ve tarım alanlarındaki zararlara ilişkin ülke, bölge ve Kastamonu üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Bölgemiz ve ilimiz adına verimli bir görüşme oldu” dedi.

Toplantıya Kastamonu Milletvekili Baltacı’nın yanı sıra Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz da katıldı.