Başkan Sarıkaya, halk toplantısında vatandaşlarla buluştu

Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, Araç Kültür ve İş Merkezi toplantı salonunda halk toplantısı gerçekleştirdi.

  • 620
Başkan Sarıkaya, halk toplantısında vatandaşlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Araç Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek, halkın daha modern, daha rahat ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmesi adına ilçenin sorun ve ihtiyaçlarına çözüm üretebilmek ve bunun içinde halkla iç içe şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile Belediye Başkanı Satılmış Sarıkakya başkanlığında halk toplantısı gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıya, Belediye meclis üyeleri, ilçe halkı ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Başkan Sarıkaya, vatandaşların istek, öneri, beklentileri ile çözüm istenilen konular hakkında yönelttiği soru ve sorunlara Belediye Başkanlığı birim amirlerinin de hazır bulunduğu ortamda gerekli açıklama ve bilgilendirmelerde bulundu.

Sarıkaya; İlçenin ve belediyenin ihtiyaç ve sorunlarının özelliklede geleceğe yönelik altyapı, üstyapı, nüfus iş ve istihdam gibi önemli konuların halkla bire bir yüz yüze istişare edildiği toplantının belediye ve halk birlikteliğinin ilk adımı olarak oldukça verimli geçtiğini ve halk toplantılarının düzenli olarak devam edeceğini ifade etti.