"Bayramlar en sevinçli ve en mutlu günlerimizdir"

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 358
&quotBayramlar en sevinçli ve en mutlu günlerimizdir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Baltacı; "Bayramlar bizim en sevinçli ve en mutlu günlerimizdir. Bayramlarda sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik duygularını hep birlikte tadarız. Bayramlar bizim için barıştır, dayanışmadır, birliktir ve kardeşçe kucaklaşmadır.

Ancak; Vatandaşlarımız, bu bayramı Kovid-19 salgınının gölgesinde ayrıca eşitsizliklerin, ekonomik krizin ve yoksulluğun pençesinde karşılıyor. Biliyoruz ki;  bizim her engeli aşacak gücümüz, milletçe hak ettiğimiz aydınlık günlere ulaşma azmimiz ve imkânsız denilenlerin mümkün olduğunu gösteren bir tarihimiz var. Biliyoruz ki; biz bu tarihi rotaya geri dönecek ve bir kez daha çağdaş dünyanın sembolü olarak ilerlemeye devam edeceğiz.

Ülkemizin kaynaklarının adil paylaşıldığı, hiçbir çocuğumuzun yatağa aç girmediği, emeğin değer bulduğu, çocuklarına, torunlarına bayram harçlığı bile veremeyecek olan emeklilerimizin, işçilerimizin, madencilerimizin, memurlarımızın, kadınlarımızın artık boyunlarını bükmediği, tüm adaletsizliklerin ve tüm eşitsizliklerin son bulduğu günlere ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Kovid-19 salgını nedeniyle sevdiklerimizle çok fazla bir araya gelemeden ancak aynı yoğun duygularla bu bayramı kutlayacağız. Birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız yarınlara olan inancımla, tüm Kastamonuluların Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, insanlarımızın sağlık, güvenlik ve gelecek endişesi taşımadığı, işsizliğin, yoksulluğun, eşitsizliklerin, baskıların ve yasakların olmadığı, bir ülke özlemi ile Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum."