"Benim istifamı istemek sana mı düştü?"

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, istifa çağrısında bulunan KAS-DER Başkanı Remzi Şen'e seslendi.

  • 7171
&quotBenim istifamı istemek sana mı düştü?"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KAS-DER Başkanı Remzi Şen'e 'o şahıs' diye seslenen Yüksel Aydın; "Benim Kastamonu maneviyatına yakışmadığımı söyleyip bir de üstüne istifamı isteme cüreti gösteren o şahısa sesleniyorum. Bulunduğu makamdan istifa etmesi gereken biri varsa o da sensin. Kastamonu ismini yeteri kadar kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullandınız. Bu da yetmezmiş gibi o koltuğu siyasileştirerek insanların gözünün içine baka baka terör yandaşlarıyla bir olup vatandaşı kışkırttınız.

Terör örgütünün alt ağzı olan Türkiye ve Türk Milletinin düşmanları ile iş tutan ve tüm kamuoyu tarafından twitleri ile bunu tescilleyen, Türk Milletinin manevi değerlerine ağız dolusu hakaret eden malum il başkanına Kastamonu Günlerinin kurdelesini kestirmeyi, bütün Kastamonululara, KAS-DER’in samimi yöneticilerine bu konuları izah etmek durumundasın. Boyunu aşan işlerle uğraşma senin Yüksel Aydın’ın istifasını istemek için 40 fırın ekmek yemen lazım. Bundan sonra sen olduğun sürece Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiçbir belediyesi, hiçbir genel merkez yöneticisi senin yönetici olduğun bir platformda olmayacak.

Kantarın topuzunu ben değil siz kaçırdınız. Yarından tezi yok kendini sorgula ve üzerine düşeni yaparak görevi bırak" diye konuştu.

"Ağzı olan konuşuyor"

Taşköprü Dernekler Federasyonu Başkanı Halil Hasanoğlu'nun yaptığı açıklamaya da cevap veren Yüksel Aydın; "Bu arkadaş benim Taşköprülüler üzerinden mafyacılık oynadığımı iddia etmiş. Kimin, nerede, ne yaptığını herkes biliyor. Tutturmuşlar bir mafyacılık gidiyorlar. Ne yani? Biz Taşköprü'de seçimi tehditle, kavgayla mı kazandık? Ağzı olan konuşuyor. Siz, görev süreniz boyunca temsil ettiğiniz il ve ilçeniz için neler yaptınız bana onu anlatın. Ben, geçtiğimiz hafta bir yıllık görev sürem boyunca yaptığım işleri anlattım. Bu işlerin içinde sizin ilçenizin belediye başkanlığı seçimlerini kazanmamız da vardı. Bilmem anlatabildim mi? Hazımsızlık, kıskançlık ve fitnecilik yine ön planda. Boş lafla karın doymuyor. İcraat konuşmakta fayda var. Sizin rüyanızda hayal ettiklerinizi biz aynaya baktığımızda görüyoruz" diye konuştu.