Bıyıklı, CHP İl Başkanlığına yeniden aday!

CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı "Partimizin yaklaşık 6 aydır süren ülke genelindeki kongre süreci ilimizde 6 Ocak 2018 Cumartesi günü yapılacak olan 36. Olağan İl Kongresi ile sona erecek" dedi.

  • 803
Bıyıklı, CHP İl Başkanlığına yeniden aday!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bıyıklı yaptığı yazılı açıklamada; "1 yılı atama, 2 yılı kongrede seçilerek 3 yıldır görev yaptığım bu dönemde İl Başkanı olarak partimde birlik ve beraberliği sağlama; örgütlerimizle sık ve sağlam ilişkiler içinde her türlü sorunu birlikte çözme anlayışı ve yaşadığımız iki genel seçimde partimizin oylarını beklentilerin üzerinde artırma konusunda önemli katkılarım olduğu düşüncesindeyim. Bu nedenle yapılacak İl Kongremizde yeniden İl Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Değerli aday arkadaşlarımla İl Başkanlığı için yarışacağım kongrede hiç şüphesiz son sözü İl Delegelerimiz söyleyecektir. Delegelerimizin baskı ve etki altında kalmadan özgür iradeleri ile oy kullanarak gelecek döneme yön vermeleri en büyük dileğim ve isteğimdir.

Önümüzde, yerel ve genel seçimlerle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağı çok önemli bir dönem var. Bu dönem, ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Bu bakımdan ülke genelinde bir kişinin bile ikna edilmesi ve bir oy bile çok değerli hale gelmiştir. Bu nedenle bütün seçimlerde Kastamonu Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak bütün gücümüzle çalışmak ve ülkede hukuksuz, adaletsiz ve anti demokratik gidişe ve tek adam yönetimine karşı birliktelik sağlamak zorundayız. İnanıyorum ki, partimiz Kastamonu’da ilk genel seçimde en az ikinci parti olacak, hak ettiği temsil hakkını kazanacak; yerel seçimlerde de pek çok ilçemizi de sosyal demokrat halkçı belediyecilikle buluşturacaktır.

Kongremizin partimiz ve ülkemiz açısından başarılı, verimli ve hayırlı olmasını diler, tüm partililerimize ve değerli Kastamonululara saygılar sunarım"