Bıyıklı "Muhalefeti baskı altına almaya çalışıyorlar"

CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı "iktidar hoşuna gitmeyen her sözün, her olayın ve her hareketin FETÖ'nün oyunu olduğunu iddia edip muhalefeti baskı altına almaya çalışıyor" dedi.

  • 531
Bıyıklı &quotMuhalefeti baskı altına almaya çalışıyorlar"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bıyıklı yapmış olduğu basın açıklamasında; "Geçtiğimiz hafta içerisinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu belgeler öyle görünüyor ki birilerini çok rahatsız ediyor. Yandaş medya mensupları ile birlikte AKP’nin sözcüleri ve her dereceden yetkilileri  belgeleri Genel Başkanımızın elinde görür görmez hemen yaygarayı bastılar: Sahte, fotokopi, FETÖ uydurması, belgeleri kim vermiş, vs... Bu koroya Şehrimize gelen bir AKP yöneticisi de katıldı. İftiraymış, FETÖ’nün oyunuymuş. 15 Temmuz darbe girişimini bir fırsat olarak kullanan iktidar hoşuna gitmeyen her sözün, her olayın ve her hareketin  FETÖ’nün oyunu olduğunu iddia edip muhalefeti baskı altına almaya çalışıyor. Genel Başkanımız bir soru üzerine belgelerin iddia edilen kanaldan değil, yurtsever bir vatandaştan geldiğini açıkladı. Siz bu ülkede herkesi sindirip korkuttuğunuzu; bunca yapılanlara kimsenin itiraz edemeyeceğini ve sesini çıkaramayacağını mı sanıyordunuz? Haksızlığın, hukuksuzluğun, yenilen kul haklarının bir gün ortaya çıkmayacağını mı sanıyordunuz? İşte bir yurtsever vatandaş korkmadan perdeyi açtı. Gerisi mutlaka gelecek.

Bazılarının sinirlerini fazlasıyla bozan bir diğer gelişme de ABD’de Rıza Sarraf’ın açıklamaları oldu. Bu kişi ile dört bakanın, bazı bakan çocuklarının ve bazı bürokratların karanlık ve kirli ilişkilerinin üzerini Meclisteki Komisyonda parmak çokluğu ile örttüğünüzü sanıyordunuz. Şimdi ABD’den gelen itiraflar ülkemizde nelerin döndüğünü ortaya çıkarıyor.

Biliyoruz, uykularınız kaçıyor. Gerçeklerin, bir gün mutlaka ortaya çıkmak gibi huyu vardır. Hiç boşuna bildik iddiaların arkasına sığınmayın. Genel Başkanımıza ağız dolusu hakaretlerle bir yere varamazsınız. Boşuna yaygara kopararak üste çıkmaya çalışmayın. Halinizi İsmet İnönü’nün yıllar önce söylediği şu sözler çok güzel anlatıyor: Suçluların telaşı içindesiniz."