Bozkurt Ekeş'ten, Gençlere Birlik Beraberlik Çağrısı

30 Mart seçimlerinde MHP'nin kazandığı Bozkurt ilçesinin yeni belediye başkanı Bozkurt Ekeş, ilçedeki gençlere birlik beraberlik çağrısı yaptı.

  • 786
Bozkurt Ekeş'ten, Gençlere Birlik  Beraberlik Çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BOZKURT EKEŞ’TEN, GENÇLERE BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI
İBRAHİM ŞAHİN DEMİR (İHA)
30 Mart seçimlerinde MHP'nin kazandığı Bozkurt ilçesinin yeni belediye başkanı Bozkurt Ekeş, ilçedeki gençlere birlik beraberlik çağrısı yaptı.
Yerel seçim sürecinde yaşanan kırgınlıkların son bulması için ilçedeki AK Parti ve MHP’li gençlerle bir araya gelen Ekeş, kırgınlıkların bitirilmesini istedi. Yaşanan küskünlüklerin ve dargınlıkların bitirilmesi için Merkez Mahallesi Muhtarı Yusuf Öztürk’ün organize ettiği toplantıda konuşan Ekeş, "Bütün gerginlikleri bitiriyor, tatsız olayları kapatıyoruz. Ben bugün kapatacağım, siz de kapatacaksınız. Seçimlerin üzerine bir sünger çekiyoruz, geçmişi hiç hatırlamıyoruz. Geçmişle ilgili her şeyi unutuyorsunuz. Yepyeni bir sayfa açıyoruz. Burada herkes birbirini kucaklıyor. Seçimler seçimlerde kalır. AK Partili, MHP’liyi kucaklıyor, MHP’li AK Partiliyi kucaklıyor. Düşmanınız dahi olsa kucaklıyor. Bugünden itibaren herkes birbirini kucaklasın, Bozkurt’ta kavgalar bitsin. Bozkurt’ta bundan sonra huzur olsun kardeşlik olsun. Birbirinizle de helalleşin geçmişte yaptıklarınız geride kalsın” dedi. Kendisine oy vermeyen seçmenlerle de kucaklaşan Ekeş, gençlerle fotoğraf çektirdi.