Cevdet Çelik, Ak Parti'den Aday Adayı Oldu

Cevdet Çelik, 2014 Yerel Seçimlerinden AK Parti'den Kastamonu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. İsmailbey Konağında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını açıklayan AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı...

  • 1495
Cevdet Çelik, Ak Parti'den Aday Adayı Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cevdet Çelik, 2014 Yerel Seçimlerinden AK Parti’den Kastamonu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.


İsmailbey Konağında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını açıklayan AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı Cevdet Çelik, AK Parti’den Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi.


AK Parti Kastamonu İl Başkanlığına Kastamonu Belediye Başkanlığı için resmi olarak başvuruda bulunduğunu ifade eden Cevdet Çelik, aday olması halinde teknik ve sosyal donatılarını Kastamonu halkı ile paylaşmak istediğini belirtti.


1976 yılında Kastamonu’ya inşaat işçisi olarak geldiğini belirten Çelik, “Yaşadığım bu günlere çalışarak emek vererek geldim. İşçilikten kalfalığa, kalfalıktan taşeronluğa kadar işlerimi ilerlettim. Elimizden geldiği kadar Kastamonululara hizmet vermeye çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Siyaset sabır ve azim isteyen bir şey. Ben Kastamonu’yu seviyorum. 37 yıldır Kastamonu’da yaşıyorum ve 37 yılda Kastamonu’dan 37 gün ayrı kalmadım. Kastamonu’ya karşı özel bir sevgim var. Bu yaşanılan aday adaylığı durumudur. Herkes için hayırlı olan ne ise o olsun” dedi.