CHP Cide'de halkla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7'nci Halk Buluşmaları toplantısını Cide'de gerçekleştirdi.

  • 511
CHP Cide'de halkla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP il Başkanı Hikmet Erbilgin, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ın yanı sıra CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Eşref Mutlu, Yaşar Şakar ile Halit Demirel’in de katıldığı toplantıya partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını CHP Cide İlçe Başkanı Tanıl Gürsoy yaptı. 
Tanıl Gürsoy yerel seçimlerde Cide Belediyesi’ni CHP’ye kazandıracaklarını belirtti. Gürsoy’dan sonra kürsüye gelen Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş hafta sonları nefes almak isteyen Kastamonuluların Daday’a akın ettiğine dikkat çekti ve kardeş belediyeler istediğini bu toplantıda da bir kez daha dile getirdi.

TANIL GÜRSOY: “KILIÇDAROĞLU’NA SÖZ VERDİM” 
“Kuruluşundan bugüne yöremizdeki pek çok stratejik yatırımda imzasını taşıyan Cumhuriyetimizin kurucusu partimiz, her dönemde olduğu gibi bu dönemde de iddialı bir şekilde halkımızın karşısına çıkacaktır. Bundan yaklaşık 2 yıl önce Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamında yönetimimizi kabulünde ona bir söz vermiştim. Size belediye başkanlığı getireceğim demiştim. Bu salondaki herkese sormak istiyorum. Belediye başkanlığını Cumhuriyet Halk Partili yapmaya var mısınız? Partimizden aday adayı olan ve her biri bir birinden değerli olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birkaç gün içinde bu arkadaşlarımızdan biri belediye başkanı adayı olarak açıklanacak.”

HASAN FEHMİ TAŞ: “NEFES ALMAK İSTEYEN HERKES HAFTA SONU DADAY’A AKIN EDİYOR”
“Cide’de partimizden üç aday adayı arkadaşımız var. İnanıyorum ki kim aday olursa diğer iki arkadaşımız ona destek olacaktır. Ben her toplantıda söylediğim gibi Kastamonu’da CHP’li tek belediye olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Önümüzdeki seçimlerde Daday Belediyesi’ne kardeş belediyeler geleceğine yürekten inanıyorum. Daday’da çok önemli işler yaptık. Yapacağımız işler var. Projelerimiz hazır ve önümüzdeki süreçte Dadaylılara en iyi şekilde bu projeleri anlatacağız. Bugün Daday, Kastamonu’nun gözde ilçelerinden biri olmuştur. Nefes almak isteyen herkes, tüm Kastamonulular hafta sonları Daday’a akın ediyor. Daha çok misafir çekecek bir Daday için yeni projeleri hayata geçireceğiz.  Bunu Dadaylıların desteğiyle başaracağız.”