CHP heyetinden KGC'yi ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçim çalışmaları kapsamında Genel Merkez tarafından görevlendirilen heyet dün Kastamonu'ya geldi. CHP heyeti, Kastamonu programında ilk ziyareti Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ne gerçekleştirdi. 

  • 600
CHP heyetinden KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Parti Meclisi Üyesi Av. Gamze Pamuk Ateşli, Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Merkez İlçe Başkanı Uğur Alemdar ve partililerin katıldığı ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

Ziyarette CHP heyetine Kastamonu basını hakkında bilgilendirme yapan KGC Başkanı Erkan Yılmaz, yerel basının sorunları hakkında da sunum yaptı. Başkan Yılmaz, ziyaretin sonunda yerel basının sorunlarını içeren dosyayı heyet üyelerine takdim etti. 

CHP Parti Meclisi Üyesi Av. Gamze Pamuk Ateşli ve Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, yerel seçim çalışmaları kapsamında geldikleri Kastamonu'da daha çok Kastamonuluları dinlemek istediklerini, bu çalışmaların hafta sonunda da süreceğini kaydettiler. Yerel basının sorunları hakkında kendilerine iletilen dosyayı Genel Merkez'e ve TBMM gündemine taşıyacaklarını kaydeden Ateşli ve Kayan, ziyaretin sonunda anı defterini de imzaladılar.

Ziyaret, fotoğraf çekimiyle son buldu.