CHP'li Gürsoy güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Cide ilçe başkanlığı için gerçekleştirilen olağan kongrede Tanıl Gürsoy tekrar seçildi.

  • 422
CHP'li Gürsoy güven tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cide Belediyesi toplantı ve konferans salonunda gerçekleşen Cide CHP İlçe Başkanlığı seçiminde blok liste halinde aday olan Tanıl Gürsoy tüm delegelerin oylarını alarak güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede ilçe yönetimi tarafından 21 aylık görev süresince gerçekleştirilen çalışma ve projeler slayt seklinde katılımcılara izletildi.

CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı kongre divanında başkanlık ederken, CHP 24. Dönem Kastamonu Milletvekili Adaylarından Hasan Baltacı, Ayşenur Özden ve bir çok partili gerçekleştirilen kongreye katılım sağladı.

İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı ve 24. Dönem Milletvekil Adayları Hasan Baltacı ile Ayşenur Özden tarafından bir konuşmanın yapıldığı kongrede, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Cide CHP'nin gerçekleştirilen olağan kongresine tek liste ile gidip güven tazeleyen Tanıl Gürsoy'da gerçekleştirdiği konuşmasında; "Bizler göreve geldiğimiz 21 aydan bu yana bu salondan başlattığımız  yürüyüşümüzle bir vizyon çizmeye başladık. Olması gerektiği düşündüğümüz yönetim modelini, çalışmaları ve projeleri ortaya koymaya başladık. Ve hep birlikte Cide İlçe Başkanlığını bir noktaya getirdik. Bizler önümüzde dönemimizde çok daha cesur adımlar atacak, daha akılcı projeler üreteceğiz. Bizler bu dönem geleceğe daha emin bakan ve özlediğimiz geleceği kurmaya yardım edecek olan yeni bir bakış açısını ortaya koyacağız.

Bizler bu güne gelene kadar öncelikli olarak sosyal devlet anlayışının gereği olan paylaşma olgusu için İstanbul'da ki CHP'li belediyelerle diyaloğa girerek çalışmalar yaparak ihtiyaç sahibi 400 ailemize gıda, 15 öğrencimize ise burs sağladık. İlçemizde geçen yıl yaşanan sel felaketinde zarar gören 20 ailemize Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun'un desteğiyle eşya yardımında bulunduk. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar olan süreçte ilçemizin sorunlarını yakından takip ederek, halkımızın istekleri doğrultusunda özellikle en önemli sorunumuz olan sağlık konusunda, hastanemizdeki doktor eksikliğini sürekli dile getirdik. Yine bizler Cide-Bartın yol sorunlarımızı ve belediye imar planındaki sorunları daime dile getirdik. Bu konuda kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardık ki bölge milletvekilimiz durumdan rahatsız oldu, bizlere hakarete ramak kalan ifadelerle tepki gösterdiler. Bizler Cide CHP İlçe Yönetimi olarak ilçemizin sorunlarını dile getirmek ve çözüm üretmek için elimizden gelen her türlü çalışma ve çabaların içerisinde olacağız. Özellikle ilçemizin bize göre en önemli sorunları olan sağlık-işsizlik ve yol gibi konularda her zaman katkı vermeye hazırız.

Bizler özellikle ilçemizin sorunlarını yakından görmeleri ve çözüme katkı sunmaları adına şimdiye dek partimizin önemli noktalarında görev yapan Bihlun Tamaylıgil, Umut Oran, Öztürk Yılmaz, Gürsel Tekin bir çok değerli ismi Cide'miz de misafir ederek, halkımızın sorunlarını kendilerine ilettik.  İnşallah Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu'nu da ilçemize getirmek en büyük hedefimiz. 21 Aylık görev süremiz içerisinde ben ve yönetimime her zaman destek olan ve bizleri tekrar bu göreve layık gören ilçe teşkilkatımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Şahsım ve yönetimde arkadaşlarımla birlikte teşkilatımız ve ilçemiz adına en iyisini yapmak adına çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu.

Mehmet SALMAN