CHP'den 30 Ağustos Zafer yürüyüşü

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl ve Merkez İlçe Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl etkinlikleri kapsamında Zafer Yürüyüşü düzenledi.

  • 1450
CHP'den 30 Ağustos Zafer yürüyüşü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü nedeniyle zafer yürüyüşü gerçekleştirildi. Ellerinde Türk bayrakları ile 10. yıl marşını söyleyerek yürüyen CHP’li vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. CHP Parti Meclisi Üyesi Mehmet Ali Çelebi’nin de katıldığı yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve istiklal marşının ardından açıklama yapan İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı Türkiye’nin bugün farklı bir 30 Ağustos Zafer Bayramı kutladığını belirterek: “Kim unutturmak isterse istesin, her şeye rağmen 30 Ağustos bir Zafer Bayramıdır. Bu 15 Temmuz’da bir kez daha görülmüştür ki Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli laiklik, demokrasi, Atatürk Devrimleri ve sosyal bir hukuk devletidir. Bu Atatürk ilkeleri etrafında yan yana, omuz omuza, birlikte olduğumuz sürece Türkiye Cumhuriyeti’ne hiçbir güç engel olamaz, ama bu ilkelerden sapmaya başladığımız anda 15 Temmuzlar yenilenir. 15 Temmuzlar çoğalır. Biz ihmal etmeden, küçümsemeden, hiçbir engeli tanımadan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmakla görevliyiz. Neden görevliyiz, Ey Türk Gençliği birinci vazifen bu cumhuriyeti korumaktır. Her şeye rağmen, tanka, topa, tüfeğe rağmen bu cumhuriyet ölmeyecektir, sönmeyecektir, sonsuza kadar yaşayacaktır. Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Kazım BOLAT