CHP'li kadınlardan birlik ve beraberlik vurgusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cide ilçe Kadın Kolları Başkanı Arzı Işık ve yönetim kurulu üyeleri İl Kadın Kolları Başkanı Ülkü Yavuzoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. CHP'li Kadınlar birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

  • 1026
CHP'li kadınlardan birlik ve beraberlik vurgusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu il genelindeki kadın teşkilatlanmalarında yeniden yapılanmaya giden CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı yeni göreve getirilen ilçe başkanları ile istişare toplantılarında bir araya geldi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Kadın Kolları Başkanı Ülkü Yavuzoğlu’nu ziyaret eden Cide ilçe Kadın Kolları Başkanı Arzı Işık il yönetimi ile istişarelerde bulundu.

CHP’li kadınlar olarak dayanışma içerisinde olmaları gerektiğine işaret eden Cide ilçe Kadın Kolları Başkanı Arzı Işık: “Gücümüzü arttırmak için sık sık bir araya gelmek ortak hareket etmeliyiz. Birbirimizi eleştirmeli ancak bunu yıkıcı, kırıcı boyutlara asla vardırmamalıyız. Parti olarak dayanışma içinde olmalıyız. Bu görevi kısa bir süre önce üstlendik. Çalışma ve eylem planımızı hazırlıyoruz. Bu arada İlçemiz yönetimlerinin ve kurumlarını ziyaret ediyor tanışıyoruz. Gücümüz, kendimize güvenimiz var. Yolumuza 'biz' diyerek çıktık ve her şeyi hep birlikte yapacağız. Ben değil biz varız” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Ülkü Yavuzoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Bu tür çevre dayanışmaların partililerimiz arasında sıkça yapılmasını ve AKP’nin baskıcı politikalarına karşı dik durmamız gerekmektedir. Kadınlarımızın üzerinden siyaset dilinin kirlenmeye başlatıldığı bu günlerde dayanışmaları mızı güçlendirmek artık zorunluluk haline gelmiştir. Bu tür çalışma ortamının ülke genelinde yapılması gelecek ve partimiz adına verimli olacağına katılıyorum. Ortak projeler oluşturmak durumundayız. Gün birlik ve dayanışma için bir arada hareket etme günüdür. Ortak çalışma projelerinizi geliştirme adına her türlü katkıyı vermeye hazırız” diye konuştu.

"ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ"

Türkiye'nin demokrasi ve hukukun üstünlüğüne en çok ihtiyacı duyduğu bir dönemden geçtiğini ve bu dönemde kadınların siyasette olmasına daha çok ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Yavuzoğlu: “Türkiye zor bir süreçten geçiyor ve bu zor süreçte CHP gerçekten en önemli direnme mevzisi. Ülkemizde, ekonomiden siyasete ciddi bir kaos var. Bu kaostan nasıl çıkılacağını da kimse bilmiyor. Herkes yarının ne olacağını düşünemeden panik ve tedirginlik içerisinde yaşıyor. Böyle bir ortamda bölgenin endişelerini taşıyan ve çözmeye yönelik çalışmalar yapan, ülkede barışı sağlamak için çaba sarf eden parti CHP’dir. Ülkemizde var olan barışın ve huzurun bozulmaması yönünde gerekli çabanın devam etmesi gerekiyor. Bugüne kadar olduğu gibi barışı, huzuru, demokrasiyi, sosyal adaleti yeniden tesis etmek için bundan sonra da hep birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum. Bu noktada biz kadınlara her zamankinden daha fazla görev düşüyor” şeklinde konuştu.

Kazım BOLAT