Cide'nin en genç aday adayı

İstanbul'da mali danışmanlık yapan İbrahim Erdoğan Cide Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

  • 1151
Cide'nin en genç aday adayı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanlığı için aday adaylık süresi dün itibariyle sona ererken, Cide Belediye Başkanlığı için sürpriz bir başvuru daha yapıldı.

AK Parti Cide İlçe Başkanlığına gelerek başvurusunu yapan İbrahim Erdoğan Cide’ye Belediyesine aday adayı oldu. 1988 doğumlu olan Erdoğan, aday adaylarının içinde en genç başvuru yapan kişi oldu.

Adaylığı sonrası kısa bir açıklamada bulunan İbrahim Erdoğan, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, gençlerin siyasette yer almalı” sözünün kendi aday adaylığında büyük etken olduğunu söyledi.

Cide’nin sadece turizm yatırımlarıyla kalkılabileceği ifade eden İbrahim Erdoğan, ilçenin bu yönde tanıtım eksikliğinin altını çizdi.

Erdoğan; “Cide’mizi hak ettiği değere taşımak için Adalet ve Kalkınma Partisinde Cide Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu yaptım. Aday adaylığı başvurumda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, gençlerin siyasette yer almalı sözü benim için çok büyük bir etken oldu. Cide’miz doğası ve deniziyle bakir bir cennet. Hak ettiği şekilde tanıtımı yapılması durumunda turizm ile kalkınması gerçekleşebilir. Hakkımızda hayırlısı olsun. Partimiz kimi aday gösterirse göstersin, o aday için kendim adaymış gibi çalışacağımı da belirtmek isterim” dedi.

1988 Cide Yalçın Köyü doğumlu olan İbrahim Erdoğan, İşletme Fakültesi mezunu ve Hukuk okudu.

Mehmet SALMAN