Daday Belediye Başkanından KGC'ye Teşekkür Ziyareti

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

  • 543
Daday Belediye Başkanından KGC'ye Teşekkür Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kastamonu’nun Daday İlçesin de Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Taş’ın ziyaretinde Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve gazeteciler hazır bulundu. Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş: “Kasım ayı Yönetim Kurulu toplantısını ilçemizde gerçekleştiren, ilçemizdeki gelişmeleri gazete sayfalarına taşıyan ve günlerce Daday ilçesinin gündemde kalmasını sağlayan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin çok değerli Başkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm gazetecilerimize teşekkürlerimizi iletmek için buradayız. Hatırlanmak, ilçemizde nelerin olup bittiğini bizlerden dinlemeniz gerçekten çok güzel. Tüm gazetecilerimizi her zaman Daday’a bekliyoruz” diye konuştu.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ise, ilçe toplantılarının beşincisini Kasım ayında Daday ilçesinde gerçekleştirdiklerini hatırlatarak: “İlçelerimize gitmeyi, oralarda Kaymakamları, Başkanları ve halkı dinlemeye devam edeceğiz. İlçe ziyaretlerine seçimlerin yapılacağı 30 Mart sonuna kadar ara verdik. İnşallah Nisan ayı ile birlikte tekrar ilçelerimize gitmeyi planlıyoruz. Bu vesileyle Daday’da gerçekleştirilen misafirperverlikten ötürü Yönetim Kurulum adına bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız” dedi.