"Daday yolu yapım ihalesi iptal sözü tamamen yalan!"

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü'den CHP Kastamonu Milletvekili Baltacı'ya cevap gecikmedi.

  • 1116
&quotDaday yolu yapım ihalesi iptal sözü tamamen yalan!"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Daday yolunun yapım ihalesinin iptal edildiği yönündeki sözlerin tamamen yalan olduğunu söyledi.

AK Parti Daday İlçe Başkanlığının 7. Olağan Genel Kongresinde konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz günlerde “Daday yolu ihalesi iptal edildi” şeklindeki açıklamalarına tepki göstererek, yalan olduğunu söyledi.

Yol çalışmalarının şu an devam ettiğini, kamulaştırılma işlemlerinin bir kısmının tamamlandığını ve diğer kısımlarında kamulaştırma işleminin devam ettiğini söyleyen Başkan Ünlü; “Karayolları ihale başlamadan kendi imkanlarıyla alt yapı ve diğer çalışmalara başladı. Şu an çalışmalar devam ediyor. Yoldaki araç ve ekipleri çoğaltacaklar. Hasan Baltacı, Daday halkını kandırıyor” dedi.

Hasan Baltacı’nın Daday yolunu hiç kullanmadan açıklamada bulunmuş olabileceğini ifade eden Başkan Ünlü; “Sayın Hasan Baltacı, sanırım Daday yolundan hiç geçmemiş olacak ki yolda şu an devam eden çalışmaları görmemiş. Bizim için CHP Milletvekilinin ne dediği önemli değil. Bizim ne yapacağımız önemli. Biz Allah’ın izniyle birçok yolu yaptık. Daday yolunu da AK Parti yapacaktır. Biz bu işin takipçisiyiz. Bizim için Daday halkının isteği önemli. Muhalefetin ne dediği değil. Biz bu yolu yapacağız müsterih olun. Sayın vekil geçmediğimiz köprü, girmediğimiz tünel, uçmadığımız havalimanı, yatmadığımız hastaneler yaptınız diyor. Allah aşkına Hasan Baltacı’ya soruyorum. Ankara’ya giderken Ilgaz tünelinden geçmediniz mi? Havalimanı tüm Kastamonu’nun hizmetinde. Eğer kullanmıyorsan havalimanını o senin sorunun. Yatmadığımız hastane diyor. Sen Devlet Hastanesini kullanmıyor musun? Yalan ve iftira bunlar için normal bir şey olmuş. Rahat rahat konuşabiliyorlar. Bunlar yaptığımız hiçbir şeyde yanımızda olmadılar. Hep karşımızda oldular. Nerede vatana millete karşı olanlar varsa onların yanında oldular. Siz AK Parti’yi eleştireceğinize 3 dönemdir CHP’de olan ve verdiği hiçbir sözü getirmeyen Belediye Başkanı’na bak. Seçim döneminde göstermelik olarak attıkları pazar yerinin temeli su gölü olmuş. Hangi verdiği sözleri yerine getirdiler. Temizlik hizmetleri dahil yapamaz hale gelmişler. Nasıl seçim kazandılar onu da biliyoruz. İl dışından getirdikleri Daday ile alakaları olmayanlar Daday’da yaşamayanlar Daday’ın sorunlarını bilmeyenler oy kullandılar. Bu Daday’a ihanettir. Daday halkı kendi özgür iradesini kendisi kullanmalıdır. Biz, Daday’da birçok sözümüzü yerine getirdik. Yatırımlar yaptık, üniversite açtık ve onu geliştirmeye çalışacağız. Bezirgan Barajı ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki zamanda inşallah Daday istediği hizmeti fazlasıyla alacaktır” diye konuştu.