Demir, aday adayı olmayacağım!

Cide Belediye Başkanlığı için ismi anılan Mustafa Demir, yaptığı yeni açıklamayla aday adayı olmayacağını duyurdu.

  • 838
Demir, aday adayı olmayacağım!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cide’de ismi 31 Mart mahalli seçimlerinde ilçe belediye başkanlığı için geçen Cideliler Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demir, yaptığı yeni açıklaması ile hakkında aday olacak mı, olmayacak mı sorularına açıklık getirdi.

Yazılı olarak kısa bir açıklamada bulunan Mustafa Demir, “Bölge halkımızın isteği ve önerisiyle layık görülen Cide Belediye Başkanlığına aday adayı olmayacağımı net şekilde duyurmak isterim. Bu kararı almamdaki en önemli etken, gerek İstanbul’da ki ana firmamız Güven Kepçe, gerekse Cideliler Turizm ile devam eden şehirler arası yolcu taşımacılığında üstlendiğim işlerimin yoğunluğudur. Şahsımı o makama yakıştırıp ısrarla sonuna kadar destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm aday adayı olan arkadaşlara başarılar diliyor, 31 Mart 2019 akşamı Cide’mizde seçilecek olan başkanımızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Mustafa Demir, 26. Dönem Kastamonu Milletvekili olan kardeşi Murat Demir’e AK Parti tarafından mahalli seçimlerde bir görev verilmesi durumunda enerjisini bu yönde kullanacağını belirtti.

Mehmet SALMAN