Demir "Eğitim en temel alanların başında geliyor"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

  • 826
Demir &quotEğitim en temel alanların başında geliyor"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizin geleceği çocuklarımızı daha iyi yarınlara hazırlamak üzere başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Demir mesajında şunları söyledi: "Eğitim; milletlerin ve devletlerin geleceğin dünyasında bilimsel ve teknolojik yönden ileride, sosyal ve kültürel yönden daha gelişmiş, ekonomik ve siyasal olarak söz sahibi olmasında en temel alanların başında gelmektedir.

Kastamonu' da eğitim altyapısı, eğitim öğretim kadrosu ve öğrenci başarısı konularında iyi bir noktada. Bütün bu olumlu tablonun oluşmasında en başta öğrencilerimizin, velilerimizin, özveriyle görev yapan eğitimcilerimizin ve idarecilerimizin çok büyük emeği var. Bu başarının artarak devam edeceğine olan inancımı ifade etmek isterim.

Çocuklarımızın vatanına, milletine, bayrağına ve inançlarına bağlı olarak yetiştirilmesinde kıymetli ailelerimiz kadar eğitim sistemimizin ve öğretmenlerimizin de önemi büyüktür. Birlik ve beraberlik ülkemizin en büyük gücüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası'nı kutluyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilimiz ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum."

Mehmet SALMAN