"Devletimiz üzerinde oynanan kirli oyunlara asla izin verilmeyecektir"

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 467
&quotDevletimiz üzerinde oynanan kirli oyunlara asla izin verilmeyecektir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü; "Anadolu topraklarını sonsuza kadar hür ve bağımsız yurt toprağı yapan, milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren Kurtuluş Savaşımızın tacı, büyük zaferin 98. yıldönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

26 Ağustos’ta başlayan ve dönemin şartları içerisinde askeri kuvvetlerimizden sayı ve mühimmat yönünden kat kat üstün olan bir ordu karşısında 30 Ağustos 1922 tarihinde Başkomutanlık Meydan Savaşı ile eşsiz bir zafer kazanılarak vatan topraklarımız kurtarılmış, bağımsızlık ve istiklalimizden hiçbir zaman vazgeçilemeyeceği, sonsuza dek Anadolu’nun Türk yurdu olduğu bir kez daha bütün dünyaya haykırılarak ilan edilmiştir.

Vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle kanının son damlasına kadar vatanını savunan Gazi Mustafa Kemal Paşa önderliğindeki ordumuzun kazandığı bu şanlı zafer, Türk Milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve saldırı karşısında kenetlenerek hiçbir gücün, hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun, birliğinin ve bağımsızlığının elinden alınmasına fırsat vermeyeceğinin simgesi olmuştur.

15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe girişimi örneğinde olduğu gibi milli birlik ve beraberliğimizi bozarak ülkemizde Kaos ortamı oluşturmaya çalışan ve nihayetinde de ülkemizi bölmek isteyen karanlık güçler iyi bilmelidir ki, devletimiz üzerinde oynanan kirli oyunlara milletimiz asla izin vermeyecektir. Dünya durdukça bu millet var olacak; varlığından, milli ve manevi değerlerinden, insanlığa ve barışa hizmetten asla taviz vermeyecektir.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden Milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını Feda eden tüm şehit ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum."