Dikmen "Görev istenmez verilir"

İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Levent Dikmen, Kastamonu'da CHP ile ittifaka gidildiği için adaylığım geri çekilmiştir dedi.

  • 1184
Dikmen &quotGörev istenmez verilir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Levent Dikmen sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Dikmen açıklamasında; "15 Ocak günü İYİ Parti grup toplantımızda genel başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilmiş olduğum ülkeye duyurulmuştu. 50 yıllık ülkücü olarak ve 1980 evveli ülkücü hareket içinde; Kabataş Erkek Lisesi Başkanlığı, Üniversite Başkanlığı ve Trabzon Ülkücü İşçiler Birliği Teşkilat Başkanlığı yapmış, faal bedel ödemiş kadim bir ülkücü olarak sayın genel başkanımızın emrinde ülkemize, milletimize hizmet için şahsıma tevdi edilen bu görevlendirilmeyi şeref bilerek Kastamonu için projelerimizi hazırlamıştık. Ancak genel merkezimizin; 'Önce Ülkem ve Milletim' anlayışı ile başlattığı çalışmalar neticesinde Kastamonu'da CHP ile ittifaka gidilmiştir. Bu ittifak gereği olarak benim adaylığım geri çekilmiştir. Biz ülkücüler, 'görev istenmez verilir' şuuru ile yetişmiş ve hareket etmiş, daima vatan, devlet ve millet davasının alpleri, erleri, askerleri olmayı en önemli görev bilmiş neferleriz.

Bu itibarla, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in emrinde ve davamızın yolunda ülkücü bir alp, bir asker ve bir nefer olduğumun bilinmesini, ülkemizin ihanet ve cehalet girdabında boğulduğu, devletimizin şer odaklarınca, maskeli münafıklarca, bizans tohumu devşirmelerce yok edilmeye çalışıldığı bu ortamda son nefesime kadar mücadeleye devam edeceğimin bilinmesini herkese beyan eder 31 mart seçimlerinin milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diler, herkese selam ve saygılarımı sunarım."