Engin Canbaz Aday Adaylığını Açıkladı

Bozkurt ilçesinde 30 yıldır aralıksız belediye başkanlığı yapan Engin Canbaz yeniden aday adayı oldu. 1984 yılından buyana Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde ta aralıksız belediye başkanlığı yapan Canbaz partililerle yaptığı toplantıda...

  • 844
Engin Canbaz Aday Adaylığını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bozkurt ilçesinde 30 yıldır aralıksız belediye başkanlığı yapan Engin Canbaz yeniden aday adayı oldu.


1984 yılından buyana Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde ta aralıksız belediye başkanlığı yapan Canbaz partililerle yaptığı toplantıda "Yeniden adayım" dedi. AK Parti ilçe yönetimi ve partililerle ilçedeki Ceydo Restaurant’ta yapılan toplantıda adaylığını açıklayan Canbaz, yaptığı değerlendirme ve görüşmeler sonucunda kendisinin aday olmaya karar verdiğini söyledi. Canbaz, “Biz bir aileyiz toplantımıza misafirlerimizde katıldı. İnşallah onlarda ailemizden olacak. Sizlerin adaylığım konusundaki görüşleriniz nedir? Yeniden adaylığım konusunda ne diyorsunuz” diye sordu. Partililerden de yola devam yanıtını alan Canbaz 30 Mart 2014’te yapılacak olan mahalli seçimlerde AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.


Başkan Canbaz’la beraber adaylık değerlendirme toplantısına katılan Demokrat Parti İlçe Başkanı Hasan Kaba’nın da AK Parti’ye katılacağını belirten Engin Canbaz, “Siyasette yollar bazen ayrılır bazen kesişir, geçen döneme göre bizden birkaç arkadaşımız ayrıldı, ama birçok arkadaşımızda aramıza geldi. Halen geleceklerde var. Bizimle gönül birliği yaparak yola çıkmayı kabul eden kardeşimizle inşallah bir gönül köprüsü bu akşam kuruyoruz” dedi.


Toplantıda son konuşmayı yapan AK Parti İlçe başkanı Cemal Çağlar, Başkan Canbaz’ın yeniden aday olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Partimize başkanımla beraber iki il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyeleri başvurdu. Başvurular için herkese kapımız açık” dedi.