Erdoğan'ın seçim başarısı coşkuyla kutlandı

Kastamonu'da Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından vatandaşlar kutlama yaptı.

  • 713
Erdoğan'ın seçim başarısı coşkuyla kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçilmesi ve "Cumhur İttifakı"nın Türkiye Büyük Millet Meclisinde çoğunluğu sağlamasını coşkuyla kutladı.

Ellerinde Erdoğan'ın posterleri, AK Parti, MHP ve Türk bayrakları taşıyan grup, otomobillerden çeşitli sloganlar attı. Sevgi gösterisinde bulunan bazı vatandaşlar traktör, otomobil ve kamyonlarla düzenledikleri konvoyla şehir turu attı.

Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslenen AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, milletin yeni bir zafer kazandığını söyledi.

Destek verenlere teşekkür eden Köylü, "Bu zafer sizlerin zaferi, milletin zaferi. Sizlerin sayesinde bugün Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar cumhurbaşkanlığı sisteminin başkanı seçtik. Gece gündüz, soğuk sıcak demediniz, Allah rızası için çalıştınız ve bugünlere hep beraber erdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra daha büyük güçle çalışacağız." diye konuştu.

Milletvekili Metin Çelik ise Türkiye'nin yoluna emin adımlarla ilerlediğini kaydetti.

Kutlamalara Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ile partililer ve vatandaşlar katıldı.