'Gazetecilerimiz, omuzlarında büyük yük taşıyorlar'

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 575
'Gazetecilerimiz, omuzlarında büyük yük taşıyorlar'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vidinlioğlu yazılı mesajında; “Gazetecilerimizin, halkın sesini duyurmak için mesai kavramı gözetmeksizin ağır şartlarda çalıştığının bilincindeyiz. Değerli basın mensupları zor çalışma şartlarına rağmen, ilimizde ve ülkemizin dört bir yanında görevlerini fedakarca ve büyük bir özveriyle icra etmekte; halkın doğru haber alma özgürlüğü yolunda kahramanca çalışmakta, büyük bir yükü omuzlarında taşımaktadırlar.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi “Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur.”

Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yad ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, bu kutsal görevi yürüten basın emekçilerine özverilerinden ve fedakarlıklarından ötürü teşekkür ediyorum.”