İnebolu Belediye Başkanı Özay göreve başladı

AK Parti'den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Mustafa Huner Özay, mazbatasını alarak göreve başladı.

  • 2560
İnebolu Belediye Başkanı Özay göreve başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Özay ve Belediye Meclisi üyeleri İnebolu Adliyesi'ne gelerek İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatalarını teslim aldı.

Mazbataların teslim edilmesinin ardından İnebolu Belediyesinde devir teslim töreni düzenlendi. İnebolu Adliyesi'nden belediyeye geçen Başkan Özay'ı vatandaşlar karşıladı.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Belediye önündeki törende yaptığı konuşmada, İnebolu halkının AK Parti belediyeciliğini özlediğini söyledi.

İnebolu'ya belediyecilik ve diğer yatırımlarla ilgili verdikleri sözler olduğunu hatırlatan Ünlü, İnebolu'ya yol, liman, balıkçı barınağı ve doğal gaz konusunda verdikleri sözleri yerine getireceklerini söyledi.

İnebolu Belediye Başkanı seçilen Mustafa Huner Özay da 7 gün 24 saat esasıyla İnebolu halkının hizmetinde olacağını ifade etti.

Özay, "Sizler de teveccüh göstererek bizleri seçtiniz. Allah razı olsun sizden. Huzurlu bir İnebolu için, mutlu bir İnebolu için görevi devralıyoruz. Hepiniz İnebolu belediyesine kahve içmeye davetlisiniz. Ne zaman isterseniz." diye konuştu.

Kurban kesimi ve duanın ardından Özay, görevi Belediye Başkan Vekili Mete Yeni'den devraldı.

Başkan Özay, devir teslim töreninin ardından tebrikleri kabul etti.