İşte Atabeygazi Mahallesinin yeni muhtarı!

Kastamonu Atabeygazi Mahallesi Muhtarı Burhan Kurtoğlu mahalle sakinlerine teşekkür ederek, birlik beraberlik içerisinde mahallenin gerekli hizmeti alabilmesi için çalışacağını kaydetti.

  • 1322
İşte Atabeygazi Mahallesinin yeni muhtarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mahallede güzel hizmetlerin yapılabilmesi için bir çok adayın olmasının mahalle adına gurur verici olduğunu belirten Atabeygazi Mahallesi Muhtarı Burhan Kurtoğlu, mahallenin tüm eksiklerini bildiğini, hizmet için 24 saat çalışacağını, mahalle sakinlerinin her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Kurtoğlu şöyle devam etti: “Seçim günü mahalle sakinlerimizin ve aday arkadaşlarımızın sergilemiş oldukları olgunluk gerçekten taktire şayandı. Mahalle sakinlerimize ayrı ayrı desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim mahallemiz için mesai süresi gözetmeksizin 24 saat esası ile çalışacağız. Her daim yanınızda olacağız” dedi.

Atabeygazi Mahallesi Muhtarı Burhan Kurtoğlu kimdir?

01 Mayıs 1974 tarihinde Kastamonu Merkez Üyücek Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokul ve Ortaokul tahsilini Kastamonu’da tamamladı. Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi’nde işçi olarak çalışan Kurtoğlu, evli ve 2 çocuk babası.