İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Kastamonu'da

Akşener: "Bugün Afrin'deyiz. Şanlı ordumuzun, kahraman Mehmetçik'imizin arkasındayız, onların duacısıyız" dedi.

  • 2453
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Kastamonu'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bugün Afrin'deyiz. Şanlı ordumuzun, kahraman Mehmetçik'imizin arkasındayız, onların duacısıyız." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Kastamonu'da partisinin il başkanlığı binasının açılış törenine katıldı.

Konuşmasında, Kastamonu'da ihracat oranlarının düşük olduğunu söyleyen Akşener, "Kastamonu'da 7 bin 500 sanayi tesisi var ama sadece 450'si ihracat yapıyor. Türkiye ekonomik manada sayısal olarak büyüyor olabilir ama kalkınmayla büyüme kardeş olursa o ülke refah içinde olur. Gayri Safi Milli Hasıla doğru dürüst paylaştırılırsa o ülkede refah olur, ferah olur." ifadelerini kullandı.

Konuşan bir Türkiye için yola çıktıklarını dile getiren Akşener, şöyle devam etti:

"İYİ Parti konuşan, katma değer üreten, çocukların iş bulabileceği, umut edebileceği bir ülke için yola çıktı. 'Alternatif yok' diyorlar. Bu milletin kurduğu İYİ Parti, en önemli seçenektir, alternatiftir. Sizlerin takdiri ile biz hem iktidarı, hem cumhurbaşkanlığını alacağız. Kapı kapı gezip, yakınlarınızla konuşacaksınız, herkesle irtibat kuracaksınız ve İYİ Parti'ye oy isteyeceksiniz."

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'na da işaret eden Akşener, "Allah askerlerimizi korusun. Bugün Afrin'deyiz. Şanlı ordumuzun, kahraman Mehmetçik'imizin arkasındayız, onların duacısıyız. Allah hiçbir ana kuzusunun ayağına taş değdirmesin. Zafer nasip etsin, sağ salim evlerine dönmelerini nasip etsin." diye konuştu.

Konuşmanın ardından il başkanlığı binasının açılış kurdelesini kesen Akşener, partililerle görüştü.