Kalafat 'Bir milletin inancına darbe'

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat'ın 28 Şubat Post-Modern darbesinin yıldönümü nedeni ile açıklamada bulundu.

  • 627
Kalafat 'Bir milletin inancına darbe'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kalafat yazılı açıklamasında;

28 ŞUBAT 1997
Milletin iradesine bir ok gibi saplanan, gayri hukuki yollarla devletimize ve milletimizin istikbaline karşı düzenlenmiş 28 Şubat Post-Modern darbesinin yıldönümünü yaşıyoruz. Zalimler, doğruluk hareketinde muhabbet fedaisi olmayı görev edinmiş yiğitleri haince düzenledikleri tuzaklarla tarih boyunca hiç durmaksızın alaşağı etmeye çalışmışlardır. Nitekim yakın tarihimize baktığımızda milletimizin bekası ve istikbali için var gücü ile çalışan nice kahramanların türlü türlü hukuksuz işlemlerle özgürlükleri gasp edilmiştir.

28 Şubat ‘Post Modern’ darbesini kurgulayan ve uygulayan kadrolar bir zihinsel dönüşüm ve geri dönülmez bir yaşam biçimini dayatmayı, bir toplum mühendisliği ile kaba, ilkel ve tek tipçi bir dünya görüşünü, devletin ve toplumun vazgeçilmez bir unsuru olarak hücrelerimize yerleştirmeyi denemişlerdir. Bu kadrolar, belli periyotlarla kendilerince hizadan çıkan siyaset kurumunu veya halkı hizaya getirmekten hiç çekinmemiş, böylece Cumhuriyet tarihinde birkaç yılda toplum üzerinde korku imparatorluklarını pekiştirmek için gayri ahlaki, gayri hukuki darbeler yapmışlardır. 28 Şubat süreci de Cumhuriyet tarihinin Müslümanlara yönelik karalama kampanyalarının ve iftiraların ayyuka çıktığı kirli bir dönem olarak tarihe geçmiştir. Darbeci zihniyetin sermaye, üniversite, ordu ve medya dayanışmasıyla İslami değerlere karşı başlatmış olduğu ve bin yıl sürecek iddiasıyla tekebbür içinde İslami kimliğe yönelik sindirme operasyonudur 28 Şubat.

Fişlemelerin, sürgünlerin, yasakların vicdansızca uygulandığı acı bir dönemdir. Başörtülü kadınların eğitim, öğrenim ve çalışma hakları anayasal ve uluslararası sözleşmeler hiçe sayılarak ucube yönetmeliklerle engellendi. Sadece resmi kurumlarda çalışan başörtülü kadınların değil, diğer tüm sektörlerdeki kadınların da istihdam edilmemeleri için söz konusu kurumlara baskılar ve baskınlar yapıldı. Başlarını açan veya peruk takan kadınlar dahi disiplin cezaları almaktan, sürgünlerle cezalandırılmaktan, memuriyetten atılmaktan ve işlerini kaybetmekten kurtulamadı.
Dua ve temennimiz; bir daha bu milletin iradesine kast edenlerin hiçbir zaman başarıya ulaşamamasıdır. Allah’ın izniyle Dünya’yı aydınlatacak güneş yeniden Anadolu’dan doğacaktır.