Kastamonu'da CHP İl Kongresi yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Kongresine genel merkez ve parlamentodan yüksek katılım olacağı bildirildi.

  • 631
Kastamonu'da CHP İl Kongresi yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Şubat Pazar günü Kuzeykent Nikah ve Konferans Salonu’nda yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kongresine genel merkez ve parlamentodan yüksek katılım olacak.

İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in yeniden göreve seçilmesinin beklendiği kongreye; 1 genel başkan yardımcısı, 5 parti meclisi üyesi, 6 milletvekili, 4 il başkanı ve 4 belediye başkanı katılacak.

Saat 13.30’da başlayacak olan CHP Kastamonu 37. İl Kongresi’ni Genel Başkan Yardımcısı, Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre yönetecek.

Kongreye;  Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Parti Meclisi Üyesi ve 24’üncü Dönem Milletvekili İlhan Cihaner, Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun, Sinop Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Barış Karadeniz, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Yalova Milletvekili Özcan Özel ile 23. Dönem Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim katılacak.

Ayrıca CHP Çankırı İl Başkanı İlhan Tekin, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, CHP Sinop İl Başkanı İnan Savaş Yüksel ile CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ün yanı sıra Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya ve Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş da misafirler arasında yer alacak.

CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; CHP Genel Başkan Yardımcı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ile Ankara Milletvekili Tekin Bingöl ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak’ın kongreye katılıp katılmayacaklarının Cumartesi günü netlik kazanacağı belirtildi.