Kastamonu'nun en büyük mahallesinin muhtarı görevine başladı

Kastamonu'nun nüfus bakımından en büyük mahallesi olan Kuzeykent Mahallesinin yeni muhtarı göreve başladı.

  • 6207
Kastamonu'nun en büyük mahallesinin muhtarı görevine başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun en büyük mahallesi unvanına sahip olan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez görevi devraldı.

Kastamonu Belediyesi Kuzeykent Hizmet Binasında bulunan muhtarlık önünde düzenlenen programa, ihtiyar heyeti ve mahalle sakinleri katıldı.

Atılacak her adımda Allah rızasını gözettiklerini belirten Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez; “Aday olarak çıkmış olduğumuz bu yolda niyet Allah rızası, akıbet Rabbimin rızası olsun diye bir harekat başlattık. Allah hepinizden razı olsun. İhtiyar heyeti üyelerimiz, aileleri, ailemiz ve sizlerin de desteği ve taktiriyle bugünlere ulaştık. Rabbimin izni ile çıktığımız bu yolda attığımız her adım onun rıza-i ilahisinde olsun istiyoruz” dedi.

“Herkesin derdiyle tasasıyla ilgileneceğiz”

Çölez; “En büyük muradım bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra bu kapıyı aşındırmanız. Çünkü ben sizlerin kapısını aşındırdım. Beni hiçbir zaman geri kovmadınız. Biz de niyet ettik bu kapıya gelen hiç kimseyi geri kovmamaya. Herkesin derdiyle tasasıyla gücümüzün yettiği devletin verdiği imkanlar çerçevesinde ilgilenmeye. Siz bizleri mahcup etmediniz bizde sizleri mahcup etmemek için çalışacağız. Ama burası muhtarlık. Sizlerin bugüne kadar bize destek çıktığından daha çok sahip çıkmanız gerekiyor. Hiçbir şey olmasa her gün en azından gelip bir bardak çayımızı içmenizi bekliyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından, muhtar Hakan Çölez’in ilkokuldan bu yana öğretmeni olan ve üzerinde emeği bulunan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Müdürü ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sıtkı Önder dua etti. Duadan sonra muhtarlık görevinin hayırlara vesile olması adına kurban kesildi.

Bulunulan ikramın ardından programa katılan mahalle sakinleri Muhtar Hakan Çölez’i tebrik ederek başarılar diledi.