Maşalacı idam talebini yineledi

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, idam talebini yineleyerek vatan hainlerinin darağacında sallanması gerektiğini vurguladı.

  • 1152
Maşalacı idam talebini yineledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kayseri’deki hain terör saldırısına tepkiler artarak devam ediyor.

Hainlerin tekrardan sahneye çıktığını ifade eden MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, terör örgütlerinin siyasi uzantılarının elini kolunu sallayarak gezdiği sürece hain terör eylemlerinin sona ermeyeceğine işaret etti.

Yaşanan terör saldırılarının alınacak sert tedbirlerle son bulması gerektiğini kaydeden Maşalacı: “Artık yeter! Bilinen ama hakkında işlem yapılmayan siyasetin içindeki FETÖ yapılanması derhal açığa çıkarılmalı. Yutta sulh konseyinin temel yapısı ve 15 Temmuz'da darbe gerçekleşseydi ülkeyi kimler yönetecekti açıklansın. Hakkında işlem yapılmayan bylock kullanıcıları kimler açıklansın. Görünen o ki bu siyasi uzantılar elini kolunu sallayarak ortalıkta gezdiği sürece, hainler olduğu sürece güzelim ülkemde teröristlerin bu eylemleri sona ermeyecek. Rabbim başta kolluk kuvvetlerimize güç kuvvet ver. Devletimizi ve milletimizi koru, vatanımızı böldürme, hainlere fırsat verme Allah'ım. İdam gelmeli ve her türlü vatan haini darağacında sallandırılmalıdır” diye konuştu.

Kazım BOLAT