Maşalacı: 'Türk Milleti sırtına binenleri silkeleyip atacaktır'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

  • 798
Maşalacı: 'Türk Milleti sırtına binenleri silkeleyip atacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı Türkiye’nin geçtiği zor dönemleri Türk Milliyetçileri olarak yakından takip ettiklerini vurgulayarak, Türk Milleti’nin yaşadığı zor günleri atlatarak sırtına binenleri üzerinden atacağını söyledi.

Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçe teşkilatını ziyaret eden MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı ve yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberlik mesajları verdi.  İlçe teşkilatlarının nabzını tutan İl Başkanı İbrahim Maşalacı, yaşanan sıkıntılı günlerin kısa süre içerisinde sona ereceğini söyledi.

Yaşanan zor günlerin içerisinden birlik beraberlikle kucaklaşarak çıkılabileceğini ifade eden İl Başkanı Maşalacı, Üç Hilal’in 47 yıldır hiç yere düşmediğini, ülkenin en buhranlı günlerini yaşadığı bir ortamda AKP’nin meydanı boş bulduğunu, bu süreçte ülküdaşlarının feryat ve isyanını anladığını, bunalım döneminde görevin dava adamlarına düştüğünü kaydetti.

Milliyetçi-Ülkücü hareketin dağılmaması gerektiğini ve ‘Milliyetçiyim-Ülkücüyüm’ diyen herkesin bu partinin hissedarı olduğunu açıklayan MHP İl Başkanı Maşalacı: “Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu sınavdan, bu dönemden yüzünün akıyla çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi.

“TÜRKİYE, ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”
Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en zor günlerinin yaşandığı bir dönemde yaşanan sürecin sağlıklı bir şekilde atlatılmasının ülkenin refahı, huzuru için önemli olduğunu ve gelinen sürecin tek sorumlusunun AKP iktidarının yanlış politikaları olduğunu anlatan Maşalacı: “Dün atılan yanlış adımlar; bugün ihanet ve rezalete dönüşmüştür. Ülkemiz felaket üstüne felaket yaşamaktadır. Milletimizin birliği, dirliği sarsılmaktadır. Varlığı ve geleceği tehdit altındadır. Ülkemizin güvenlik ayarları bozulmuştur.  Bunalımların yaklaştığı, buhranların yaşandığı dönemlerde dava adamlarının sorumlulukları daha da artmaktadır. Biz de böyle bir dönemde görev aldık. Buhranlı zamanları hep birlikte aşacağımıza inanıyorum. Kuşatmaları hep birlikte geçeceğimize inanıyorum. Milletimiz mutlaka ayağa kalkacaktır. Sırtına binenleri silkeleyip atacaktır. Ve geleceğe doğru, emin, güçlü ve kararlı adımlarla mutlaka koşacaktır. Bunun başka yolu ve çaresi yoktur. Gündelik hayatın zorluklarını her zaman aşabiliriz. Bunlar aşılır, bunlar çözülür. Ama kardeşler kırılırsa bunun telafisi yoktur. Gün birleşme, bütünleşme günüdür. Bölünmeyi, parçalanmayı reddedelim. Bizler bunu aşacak, şuur, ahlak ve inanç sahibiyiz. Bizim gönlümüzde herkese yer var. Bizim yüreğimiz herkesi kucaklamaya yeter. Barışmak, kucaklaşmak için fırsat arayan ülküdaşlarımı MHP'de buluşmaya davet ediyorum. Kim olursanız olunuz, nerede yaşıyorsanız yaşayınız, milli kimlik ve milli vatan altında yaşamayı arzu eden herkese kucağımızı açıyoruz. Biz var olursak hırsızlar kol kola gezemez, yolsuzluk etrafı saramaz, maneviyat çürümez, değerler yozlaşmaz, bölücüler, hainler kaçacak yer arar. Biz bu ülkenin, bu milletin teminatıyız. Sonuna kadar mücadele edecek ve mutlaka başaracağız. Zorlu süreçte kimseyi kırmayacağız, yok saymayacağız. Buhranlardan hep birlikte çıkacağız. Kucaklaşacak ve kazanacağız. Milliyetçi Hareket, ağır tahribatlara rağmen Türk Milleti'nin dimdik ayakta kalmış son burcudur. Çatışmaların yaşandığı bu yeni savaş ortamında Türk devletinin son siperidir. Milliyetçi Hareket, şahadetle, esaretle sınav vermiş bir kutlu dava olarak, Türk Milleti'nin ülkü yolunda son umududur. Bu yürüyüşü engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu sınavdan, bu dönemden yüzünün akıyla çıkacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Maşalacı ayrıca Giresun’da tespit edilmeyen bir sebepten dolayı askeri helikopterin düşmesi sonucu 7 şehit olanlar Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Kazım BOLAT