MHP'den istişare toplantısı

MHP İl Başkanlık Divanı, MHP Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte MHP İl Başkanlığı binasında istişare toplantısı düzenledi.

  • 462
MHP'den istişare toplantısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan toplantıda Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Kastamonu'da 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için yapacağı çalışmalar, köy ve mahalle temsilcilerinden sandık görevlilerine, Belediye Başkanından İGM ve Belediye Meclis üyelerine, yapmış oldukları çalışmalar ve vatandaşın vermiş olduğu muhalefet yetkisinin yine vatandaş adına ne derece kullanıldığı, MHP'nin Ülke gündemindeki yeri, Ülkemizin içinde bulunduğu durum, yine iktidar partisinin ilimiz de vatandaş adına yapmış olduğu çalışma performansı gibi birçok konuya değinildi.

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı; "Önümüzdeki yerel seçimler başta olmak üzere kaybedilen belediyeyi ve milletvekilini geri almak için önümüzdeki süreçte elimizden gelen çabayı gösterip; ili, ilçesi, kadın kolları, ülkü ocakları, ülkücü işçileri, sendikası, vakıfı ve gönüldaşlarıyla bir ve bütün olup, kırgınlıkları, küskünlükleri gidererek bugüne kadar olduğu gibi kurumsal yapımızın öngördüğü şekilde hane hane vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz.

Bilinmelidir ki ilimizde Milliyetçi-Ülkücü Hareketin kapıları vatandaşlarımıza ve dava arkadaşlarımıza sonuna kadar açıktır.

Şahsım başta olmak üzere yöneticilerimiz her türlü eleştiri, öneri ve tavsiyeyi dinlemekle yükümlü olup, aynı zamanda başta sosyal medya olmak üzere teşkilat içerisinde fitne, fesat ve riya ya sebebiyet verenlerle de sonuna kadar mücadele edecektir.

Rabbim bizleri doğruluktan ayırma, güçlü ve kudretli olmayı nasip eyle. İlayi kelimetullah ve nizam-ı alem davası uğruna bizleri maddi ve manevi olarak mücadele etmeyi nasip ve muzaffer eyle.

Birlik ve beraberliğimizi daim eyle. Amin.