MHP Heyetinden Başsağlığı Ziyareti

Kastamonu MHP heyeti, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

  • 449
MHP Heyetinden Başsağlığı Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ EMİN ÇINAR; “TERÖRLE MÜCADELE YILMADAN VE KARALILIKLA SÜRMELİDİR”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, beraberindeki heyet ile birlikte Kastamonu İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan ve Kastamonu İl Jandarma Komutanı J. Albay Serdar Güngör’ü makamında ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı ve Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtçu ile birlikte Kastamonu İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan ve Kastamonu İl Jandarma Komutanı J. Albay Serdar Güngör’ü makamında ziyaret ederek terör örgütü PKK’nın yaptığı saldırılar sonucu şehit olan asker ve polisler için taziye ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin terör örgütü PKK’nın hedefi haline geldiğini belirten MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, “Ülkemiz her türlü terör ve cinayet örgütünün hedefi haline geldi. Bölgesel bir kaos yaşıyoruz. Milli huzur ve güvenliğimiz, sınırlarımızın emniyeti Türk Milleti açısından oldukça önemli. Çünkü bizler vatanımızı bölünmez bir bütün olarak görüyoruz. Gerek silahlı kuvvetlerimiz gerekse emniyet teşkilatı polislerimiz devletin ve milletin her türlü terörist tehdit ve saldırıdan korunması amacıyla mücadelelerini yılmadan ve kararlıkla sürdürüyorlar. Terörle mücadelede yitirdiğimiz şehitlerimiz oldu. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine, güvenlik güçlerimize ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ziyaretimizi bu amaçla gerçekleştirdik. Şehitlerimiz konusunda çok fazla hassasız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Terörle mücadele yılmadan ve karalılıkla sürmelidir” dedi.

Güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını belirten MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak kaybettiğimiz şehitlerimiz için hem bir taziye ziyaretinde bulunmak, moral vermek, hem de güvenlik güçlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek amacıyla ziyaretlerde bulunduk. Bölücü terör örgütü terör eylemlerini artırma ve halkımız üzerinde baskı oluşturma gayreti içinde. Terör örgütünün bu eylemlerine asla izin verilmeyeceğini ve terörün üzerine kararlılıkla gidilmesinin gerektiğini düşünüyorum. İl Jandarma komutanımıza ve Emniyet Müdürümüze bizleri kabul ettikleri için teşekkür ederim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun” diye konuştu.

Kastamonu İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan ve Kastamonu İl Jandarma Komutanı J. Albay Serdar Güngör, MHP heyetine bu hassas davranışlarından dolayı teşekkür etti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)