MHP İl Kadın Kolları'ndan Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Kastamonu İl Kadın Kolları Şehit Uğur Yıldız'ın ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştı.

  • 2768
MHP İl Kadın Kolları'ndan Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Kadın Kolları İl Başkanı Fazilet Değer, anne ve babaların yüreğindeki acının, ancak terörün tamamen yok edilmesiyle hafifleyeceğini vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Değer ve yönetim kurulu üyeleri Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit olan Uğur Yıldız'ın baba ocağına bayram ziyaretinde bulundu.

Şehit annesi Fahriye Yıldız’ın geçmiş bayramını kutlayan MHP’li Kadınlar Şehit Uğur Yıldız ve tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti. Ziyaret sonrasında açıklama yapan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Değer: “Bizim için ömrünün baharında kara toprağa girmiş şehitlerimize ve onun aziz annelerine ziyarette bulunduk. Şehit Uğur Yıldız’ın ailesini ziyaret ettik. Acılar paylaşılınca azalır. MHP kadın kolları olarak vatana hizmet etmiş, bu yolda canını vermiş şehitlerimiz başımızın tacıdır. Şehit ailelerimiz, üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan toprakları, ülkemizin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün korunması uğrunda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin bizlere emanetidir. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış vatan topraklarında özgürce yaşıyor, şanlı bayrağımız ihtişamla dalgalanıyorsa bunu şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, genç yaşlarında kutsal değerlerimiz uğrunda şehit düşmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun. Herkes şunu bilmeli ki; Türk milliyetçileri kadınlarıyla, kızlarıyla, erkeğiyle vatanın birliği, bütünlüğünü dün olduğu gibi bugün de mücadele ederek koruyacaktır” diye konuştu.

“EL ÜSTÜNDE TUTULMALILAR”
Şehit ailelerine, gazilere ve gazi yakınlarına gereken değerin en üst düzeyde verilmesi gerektiğinin altını çizen Fazilet Değer: “Şehitlik en yüce makamsa onların geride bıraktığı anne babaları, eşleri ve çocukları da bu ülkede el üstünde tutulmalıdır. Her evde ayrı bir acı ve dinmeyen göz yaşı hakim. Ne zamanki şehitlerimizin aileleri terörün kökünün kazındığını görürse ve ne zamanki ekonomik ve sosyal anlamda el üstünde tutulduklarını hissederse onların yüreğindeki acı bir nebze olsun hafifleyecektir.”

Şehidin ailesi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerini hatırladıkları için MHP Kadın Kolları İl Başkanı Fazilet Değer ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kazım BOLAT