MHP, Kastamonu Şeker Fabrikasının sorunu ile ilgileniyor

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, Kastamonu Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

  • 2064
MHP, Kastamonu Şeker Fabrikasının sorunu ile ilgileniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı; "MHP Kastamonu İl Teşkilatı olarak geçtiğimiz salı günü MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya‘yı makamlarında ziyaret ederek hükümetimizin almış olduğu karar neticesinde özelleştirme idaresi tarafından ihaleye çıkarılacak olan Kastamonu Şeker Fabrikasının da içinde yer aldığı 14 şeker fabrikasının özelleştirme kapsamından çıkarılması gerektiğini gerekçeleriyle ifade ederek destek talebinde bulunmuştuk.

Ayrıca Kastamonu özelinde Kastamonu Şeker Fabrikası ile ilgili olarak Genel Başkan yardımcılarımızı bilgilendirerek Kastamonu adına talebimizi iletmiştik.

Salı günü MHP Genel Merkezimize Kastamonu Özelinde ve Ülke genelinde şeker fabrikalarının özelleştirilmemesi ile ilgili yaptığımız girişimler meyve vermeye başladı. Sesimizi çok şükür ILGAZ'ın ötesine ulaştırabildik.

Teşkilatımızın çabaları sonucu, konu ile yakından ilgilenen Genel başkan yardımcılarımızın direktifi ile MHP grup başkan vekili Erhan Usta meclis kürsüsünden Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu satışa karşı olduğunu söyleyerek konuyu TBMM gündemine taşıdı.

Ayrıca konu ile ilgili olarak Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Karakaya da Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından cevaplanmak üzere yazılı soru önergesi verdi."