MHP Vekil Adayı Maşalacı "Tek amacım halkıma hizmet etmektir"

24 Haziran akşamı milli iradenin karşılık bulacağını vurgulayan Maşalacı: 'Tek amacım siyasi çekişmeleri ve kişisel çıkarları bir kenara bırakıp halkıma hizmet etmektir' dedi.

  • 440
MHP Vekil Adayı Maşalacı &quotTek amacım halkıma hizmet etmektir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kastamonu Milletvekili Hacı İbrahim Maşalacı, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemini anlatarak, Kastamonu halkından destek isteyerek Pazar günü yapılacak olan seçimlerde vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulundu. Maşalacı, halkın gösterdiği yoğun ilginin 24 Haziran akşamı karşılık bulacağını kaydederek: “Tek amacım siyasi çekişmeleri ve kişisel çıkarları bir kenara bırakıp halkıma hizmet etmektir” dedi.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere saatler kala Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, sahadaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Beraberindeki partili yöneticilerle seçim ziyaretlerinde bulunan Milletvekili adayı İbrahim Maşalacı, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

24 Haziran'daki seçimleri sabırsızlıkla beklediklerini kaydeden İbrahim Maşalacı, bu seçimde MHP'nin mecliste çoğunluğu sağlayacaklarına inandıklarını, 24 Haziran seçimlerinin sadece Kastamonu için değil Türkiye'nin kurtuluşu anlamına geleceğini vurguladı.

24 Haziran seçimlerinin son dönemecinde olduklarını kaydeden İbrahim Maşalacı: “Seçime saatler kaldı. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir seçim kampanyası yürüttük. Hoşgörünün olduğu bir süreçti. İnşallah bu dönemeçte de birlik ve beraberliğimizi bozmadan mutlu sona ulaşırız. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Kastamonu’muza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunun artık herkes farkında. Çünkü ülkemiz yeni bir yönetim anlayışına giriyor. Bu yeni yönetim anlayışının ülkemize huzur getireceğine inancımız sonsuz. İçerideki güçlü birlikteliğin dostlarımıza güven ve düşmanlarımıza da korku salacağına inancımız sonsuz” dedi.

“TEK AMACIM SİYASİ ÇEKİŞMELERİ VE KİŞİSEL ÇIKARLARI BİR KENARA BIRAKIP HALKIMA HİZMET ETMEKTİR”
MHP olarak seçim çalışmalarına başlayan ilk parti olduklarını dile getiren Maşalacı; “Diğer aday arkadaşlarımla birlikte 60 gündür seçmenlerimizin karşısında olduk. Elimizden geldiğince güzel bir kampanya çıkartmaya çalıştık. Ülkemizin içerde ve dışarda içinde bulunduğu sıkıntıları halkımıza paylaştık. Neden ittifakta yer aldığımızı anlattık. Alelacele neden seçim kararı alındığını anlatmaya çalıştık. İnşallah sefer bizden zafer Allah'tan. Seçmenimiz inşallah 24 Haziran günü teveccüh buyuracaktır. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili adayı olduğumda tek bir hedefim vardı. Ben siyasi çekişmeleri bir kenara bırakıp halkın her kesimine hizmet için elini taşın altına koyması gerektiğine inanarak ve hedefinde de tamamen hizmet olarak bu yola girdim. İnşallah bu yolda da Kastamonulu hemşerilerimizin desteğiyle de şuan ki izlenimlerimiz de bu yönde ipi göğüsleyecekmişiz gibi geliyor. Tabi adı üstünde biz vekiliz. Asıl olan halkımızdır. Biz Ankara'da bizi seçen halkın gözü, kulağı en önemlisi de dili olacağız. Bizim görevimiz buradaki sıkıntıları, çözülmesi gereken problemleri yerelle çözmek çözemediğimizi Ankara'ya bir şekilde taşımak. Burada önemli olan asıl bizi seçen halkın beklentisi. Bir de Türkiye'nin beklentisi var. Türkiye'nin kalkınması için, Türkiye'nin geleceği için gerekli olan Türkiye Büyük Millet Meclisine düşen yasal sorumlulukları yasaları tarafsız bir şekilde yapmak ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle gerekirse yürütmeyi denetlemek, yürütmenin yaptığı hataları, kusurları, aksaklıkları Meclise taşıyıp incelemek ve denetlemektir” diye konuştu.

“ÖZEL HESAPLAR YAPMAK, SİYASİ MENFAATLER GÖZETMEK VİCDAN VE AHLAK SAHİBİ İNSANLARIN YAPABİLECEĞİ BİR ŞEY DEĞİLDİR”
‘Milletvekillerinin kişisel çıkarlarını bir kenara atıp tamamen dengeli bir şekilde önce ülkem ve milletim demeleri ve daha sonra partilerini düşünmeleri gerektiğine inanıyorum’ diyen Maşalacı: “Biz bu vekillik hizmetini yaparken tek başına Kastamonu ve Türkiye'nin problemleriyle ilgilen denmesi uygun değil. Burada en ücra köşedeki vatandaştan tutunda ilin en yüksek mevki deki kişiye kadar A partisinden tutunda B partisine kadar dini inançları gözetmeksizin her kesimin fikrini görüşünü almak, her kesimize hizmeti eşit götürmek için çabalamak lazım. Seçildiğimde köydeki vatandaşın fikrini de alacağım. Siyasetçinin fikrini de alacağım. Tek bir oyun bile bizim için önemi var Bizler tek bir şeye yöneleceğiz. 0 da hizmet. Bizler Türkiye'nin geleceği için bu yola çıktık ve insanlarımıza bunları anlatıyoruz. Bize çok güzel dönüşler de oluyor. MHP var olduğu müddetçe, Allah'ın izniyle ülkemize ve milletimizi zarar verilmesine asla ama asla müsaade etmeyeceğiz. Kastamonu’nun biriken ve gittikçe ağırlaşan çok ciddi, çok derin ve acil olarak çözüm bulunması gereken sorunları var. Bu sorunları beraber çözeceğiz.  Böyle bir durumda özel hesaplar yapmak, siyasi menfaatler gözetmek vicdan ve ahlak sahibi insanların yapabileceği bir şey değildir. Siyaset elbette kendi mecrasında yürüyecektir. Bu başka bir meseledir. Ama selden kütük kapmaya çalışmanın vatanseverlikle ilgisi olamayacağı gibi insanlıkla izahı mümkün değildir. Öncelik bu selin durdurulmasında, normalleşmenin sağlanmasındadır. 15 Temmuz gibi dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kalleşliği yaşadık. Etrafımızda bir kan kuşatması var ve işin nerelere kadar ulaşabileceğini birkaç gün önce Kudüs'te gördük. Öncesinde Suriye'de yaşadık. Gözümüzün içine bakarak, doğrudan Türkiye'nin varlığını ve birliğini hedef alan terör örgütlerine tonlarca silah veriyor ve üzerimize salıyorlar” şeklinde konuştu.

“DEVLETİMİZE, VATANIMIZA, BAYRAĞIMIZA, MİLLETİMİZE, MİLLİ BEKAMIZA VE İSTİKBALİMİZE SAHİP ÇIKTIK ÇIKMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin, Türkiye'ye çok büyük kazançlar sağlayacağını vurgulayan MHP Milletvekili Adayı Maşalacı: “Türkiye, yeni ve büyük ufuklara daha güçlü ve emin adımlarla ilerleyecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile kuvvetler ayrılığı daha belirgin hale geldi. Yönetimde çift başlılık giderildi. Güçlü meclis, güçlü hükümet gerçekleşecek.  Türkiye yeni ve büyük ufuklara daha güçlü ve emin adımlarla ilerleyecektir. Bugüne kadar yapılan kara propagandaların yanlış, yalan ve yanıltmanın aksine Türkiye çok daha güçlü bir ülke haline gelecek. Türkiye daha demokratik ve hukuk yolunda ilerleyen bir ülke haline gelecektir, geriye dönüş yoktur. MHP, 'Önce ülke ve milletim, sonra partim ve ben gelir' anlayışıyla devletimize, vatanımıza, bayrağımıza, milletimize, milli bekamıza ve istikbalimize sahip çıktık çıkmaya da devam edeceğiz. Sistemin çok rahat, sağlıklı ve en seri şekilde yerleşip yürüyebilmesi için de mecliste Cumhur İttifakı'nın 300'den fazla çoğunluğa sahip olması ve ayrıca MHP'nin mecliste çok güçlü bir durumda olması gerekiyor. Çünkü MHP Türkiye'nin güvencesidir, sigortasıdır. MHP iktidarda olsun olmasın mecliste olsun olmasın her zaman milli irade doğrultusunda milli kararlılığını göstermiş sorumluluğunu almıştır” ifadelerini kullandı.

Maşalacı Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerde tüm partilere başarılar diledi.