MHP'li Maşalacı 'Dağları yerinden oynatmak, kuvvetten önce, inanç işidir'

MHP'li Maşalacı Bozkurt'ta vatandaşlarla buluştu.

  • 696
MHP'li Maşalacı 'Dağları yerinden oynatmak, kuvvetten önce, inanç işidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları, Bozkurt ilçesinde vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi. Maşalacı 24 Haziran seçimleri öncesinde vatandaşlardan destek isteyerek MHP’nin seçim vaatleri hakkında açıklamalarda bulundu. Yıllardır çok badireler atlattıklarını kaydeden Maşalacı, inanç sağlam olduktan sonra halledilemeyecek hiçbir problemin olmadığını söyledi.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve milletvekilliği seçimleri öncesinde ile ziyaretlerini aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, Bozkurt ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş ve partililerin eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde MHP Milletvekili Adayı İbrahim Maşalacı, inde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından halk oylamasına giden süreç ve bu çerçevede Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin gerekçeleri ve neler getirdiği ile Cumhur İttifakı'nın hedefleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman 80 milyonu kucaklayıcı politikalar ürettiklerini ifade eden İbrahim Maşalacı: “Partimizin seçim beyannamesinde ekonomiden sağlığa, eğitimden af konusuna kadar vaatlerimiz bulunuluyor. Ayrıca emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi, vatandaşın kredi ve kredi kartı borcunun yapılandırılması noktasında da çalışmalarımız olacak. Eğitim alanında da sınava ihtiyaç kalmayacak bir sistem hedefi çerçevesinde sınavsız üniversite ile sağlık çalışanlarına yıpranma hakkı vereceğiz. Ekonomide ihtiyaç duyulan yapısal reformları hızla hayata geçireceğiz. Vergi kanunları sadeleştirileceğiz. Esnafımızın üzerindeki gereksiz yüklerin kaldırılması için çalışacağız” dedi.

“DAĞLARI YERİNDEN OYNATMAK, KUVVETTEN ÖNCE, İNANÇ İŞİDİR”
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlara hitaben konuşan MHP Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı: “Ne mutlu ki muzaffer günlere, huzurun şafağına sayılı günler kala bir araya geldik. Gururla söyleyebilirim ki, Türk ve Türkiye sevdalıları kınından çıkmış kılıç gibi parlıyor. Cesur hedeflerimizle Türk Milleti'ne her zaman güven veriyoruz. Tahkim için mücadele ediyoruz. Ecdadın emanetleri omuzlarımızda geleceğe yürüyoruz. Vatanımız Türk, milletimiz Türk, devletimiz Türk. Ayırmadan, farklı görmeden, ötekileştirmeden milletimizle berberiz. Yıllardır ne badireler atlattık, önümüze kaya çıksa da ittirerek filizlenmeyi bildik. Dağları yerinden oynatmak, kuvvetten önce, inanç işidir. Denizimizde yaşayıp, dereleri ile övünenlere gülüp geçtik. Hilalimizin altında sinsi sinsi, yıldız iddiasında olanlar çıktı, sabrettik. Beyhude yere konuşanlara değil, susup, temiz bakanlara itibar ettik. Nereye gideceğimizi, ne yaptığımızı, ne yapacağımızı da biliyoruz. Biz dalımızdan kopmadık, savrulmadık. Tereddüt göstermedik. Hayat hakikat olduğu sürece, müreffeh günlere inancımız zayıflık göstermeyecektir” dedi.

“SAFIMIZ TÜRK MİLLETİ, YÖNÜMÜZ TÜRK İSLAM DÜNYASI'DIR”
Ülkücü Hareketin tarihsel yolculuğunun Başbuğ Alparslan Türkeş’in önderliğinde verilen mücadeleler ile bugünlere ulaştığını ifade eden Maşalacı: “Bugün ülkemiz üzerinden oynanmak istenen oyunların farkındayız. Her zaman da farkında olmaya devam edeceğiz. Yeni zaferlere hazırız. Oyunları bozacağız. İhanetleri, ithamları 24 Haziran'da ezip geçeceğiz. Başkaları gibi bizim irademiz ipotekli değildir. Zincirli değildir. Gördüğümüz gibi oluruz, olduğumuz gibi de görürüz. MHP, Türkiye'nin faydasına olmadığı hareket karşısında tek başına da olsa karşı durmuştur. Geçmişimizdir tanıktır. Bizim safımız Türk Milleti'dir. Bizim yönümüz Türk İslam Dünyası'dır. Gönüllerimizde ‘Kızıl Elma’ ülküsü var. Büyük bir ülkemiz var. Türklük boynu bükük durmasın, yüce dinimiz İslam sönmesin, horlanmasın düşüncesindeyiz. Türkiye'nin aç hürler, tok esirler olmaması için çabalıyoruz. Daha huzurlu, daha gelişmiş, daha yükselmiş bir Türkiye'nin arayışı içerisindeyiz. Ülkülerimizin yörüngesinden çıkmayacağız. Yorulduk, dinlendik, ama yolumuzdan çıkmadık. Kaygımız belliydi, kavgamız haklıydı. Ülkücü doğduk, ülkücü yaşadık, ülkücü ölmeye de and içtik” diye konuştu.

“ÜLKÜCÜ HAREKET, ÜLKEMİZİN YÖNETİMİNDE ARTIK TAM SÖZ SAHİBİ OLACAKTIR”
Önümüzde yeni ve tarihi bir imtihan olduğuna dikkat çeken Maşalacı: “İstiklalimize pranga vurmaya çalışan faydasız güruh, Cumhur İttifakı'na kaybedecektir. 24 Haziran seçimleri cumhuriyet tarihinin en kritik seçimine tekabül edecektir. 24 Haziran'a hazırız. Cumhur İttifakı için mücadeleye varız. MHP'yi eritmeye çalışan alçaklara şamarı indirmeye hazırız. Varlığımız dosta güven, düşmana korku salıyor. Hainler saklanacak, kaçacak delik arayacak. 24 Haziran Türkiye'nin tünelden önceki son çıkışıdır, kader anıdır. Milliyetçi ülkücü hareket, ülkemizin yönetiminde artık tam söz sahibi olacaktır” şeklinde konuştu.

"ÖNCE ÜLKEM, VATANIM SONRA PARTİM DİYORUZ" 
Parti olarak önce ülke dediklerini yineleyen MHP Milletvekili Adayı İbrahim Maşalacı: “‘Önce ülkem, vatanım sonra partim diyoruz. Gönülleri kazanma mücadelemizden sapma göstermeyeceğiz. Garibanın eli, mağdurun yumruğu olacağız. MHP'yi TBMM'de çok daha güçlü, sözü geçen bir mevkiye mutlaka taşıyacağız. Sistemin tıkanmaması, aktif ve faal halde karar alması şarttı. Elimizi taşın altına koyduk, yeni bir hükümet mimarisi ile yargının daha bağımsız, Meclis'in daha güçlü olmasını düşündük” açıklamasında bulundu.