MHP'li Öztürk, Kastamonu'ya Gelecek

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kastamonu'ya gelecek.

  • 610
MHP'li Öztürk, Kastamonu'ya Gelecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP'Lİ ÖZTÜRK, KASTAMONU’YA GELECEK

(İHA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kastamonu’ya gelecek. 

İlk olarak partisinin il başkanlığından saat 11.00’de bir basın toplantısı düzenleyecek olan Öztürk, ardından bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ile Kastamonu Belediyesini ziyaret edecek. 4 gün boyunca Kastamonu’da merkez ve ilçelerinden seçim çalışması yapması beklenen Öztürk, ayrıca Kastamonu Belediye Başkanlığı için halkın nabzını yoklayacak. Öztürk’ün bu ziyaretinin ardından Kastamonu’da Belediye Başkanlığı için adayını belirlenmesi bekleniyor. Ayrıca Öztürk, ilçelere de ziyaretlerde bulunacak.

Öztürk’e MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile MYK Üyesi Kastamonulu Sami Uzun da eşlik edecek. 4 gün boyunca Kastamonu’da kalması beklenen milletvekillerinin vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinleyecek.