Milletvekili Çelik, Muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Taşköprü ilçemizde mahalle ve köy muhtarları ve azalarıyla yemekte buluştu.

  • 959
Milletvekili Çelik, Muhtarlarla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Açık Hava Düğün Salonu’nda gerçekleşen yemeğin açılış konuşmasını Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan yaptı.

Başkan Arslan, “Taşköprü’de imzası atılan bütün işlerin ve gelişmelerin altına sizlerin imzası var ben, Milletvekilim ve partim sadece aracıyız. Sizler hep  bizlere destek çıktınız. Allah hepinizden razı olsun. 25 Mart 2014 Türkiye’nin bugünkü Cumhurbaşkanı o günkü Başbakanı. Kastamonu’da mitingde şunları söyledi: ‘Taşköprülüler sizleri unutmadık. Organize Saniyede yapılacak, doğalgaz da gelecek, Hasanlı Göleti’de içme suyunuzda gelecek dedi.  O günden itibaren Cumhurbaşkanımızın talimatı hemen devreye girdi ve projeleri biten organize sanayimizin alt yapı çalışmaları başladı. Hasanlı Göleti’nde ise 4 ay sonra barajımız bitiyor ve 1-2 ay içerinde su vermeye başlıyoruz. Taşköprülüler de iktidara sahip çıktı. Bizi belediye başkanı yaptılar. Milletvekilliğinde ise 3-0 yaptılar. Bizim için en önemlisi ise Taşköprü’ye Doğal gazı getirmekti. Milletvekillerimde il ilçe teşkilatlarımla bütün kanalları deneyerek 2017’nin 22 Mart’ında Kastamonu Meydanı’nda bizim o beklediğimiz müjdeyi Cumhurbaşkanımız verdi ve “Taşköprü en kısa sürede doğal gaza kavuşacaktır’ dedi. Burada sizlerle güzel bir anı yakaladığımız için Milletvekilime il teşkilatıma ve ilçe teşkilatıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ise “Türkiye önemli bir süreci yaşıyor ve 16 Nisan’a giriyoruz. Türkiye’de bugün ki sistem parlamenter sistem ve başkanlık sistemi karışık yürütülüyor. Bugün ki karmaşık sistem Türkiye’ye her 1 yılda 1 hükümet değiştiriyor. Hükümetler korkmuş ve Türkiye’nin geleceğiyle ilgili bir adım atarken korkar olmuştur. Daha önceki başbakanlarımız, bakanlarımız hep kötü insanlarmıydı. Onlarda Türkiye’nin geleceğiyle ilgili iyi şeyler düşünüyorlardı. Ama bugün ki sistemimiz müsaade etmedi” dedi.

16 Nisan’dan sonra ne olacak? diyen Milletvekili Çelik, Cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte ekonomik büyüme ve rafahın artacağını, Güvenlikle ilgili  politikaların daha etkin bir şekilde uygulanacağını, yürütme yetkisinin millet adına kullanacak Cumhurbaşkanı’nın millet tarafından doğrudan seçilmesi nedeniyle vesayet sisteminin tamamen tasfiye edileceğini, istikrarın kalıcı hale geleceğini, iki başlılığın ortadan kalkacağını, bununda krizleri önleyeceğini, askeri yargının kalkmasıyla birlikte yargıda da birliğin sağlanacağını belirtti. 

Düzenlenen yemeğe AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, il ve ilçe yönetimi ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsün İşçan Peker ve yönetimi ile çok sayıda muhtar ve azaları katıldı.

Program soru ve cevapların ardından son buldu.

Hamza Sefa YILMAZ