Milletvekili Demir, "Birileri konuşur biz iş yaparız!"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Cide'ye ve diğer ilçelere yapılacak hastaneler hakkında açıklamada bulundu.

  • 883
Milletvekili Demir, &quotBirileri konuşur biz iş yaparız!"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık yatırımlarımız devam ediyor diyen Demir, “Cide Devlet Hastanesi 25 yataklı olarak yatırıma alınmış ve proje çalışmaları bu şekli ile başlamıştır. Şubat ayı içerisinde yaptığımız görüşmeler ve istişareler en son, Sayın Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan'a ilettim ve hastanemizin yatak sayısının az olduğunu bu sayının 35 yatak olarak revize edilmesini rica ettik. Bu girişimlerimiz sonuç verdi. Cide Devlet Hastanesinin yatak sayısı 35 olarak onaylandı ve proje çalışmaları bu doğrultuda tekrar başladı” dedi.

Milletvekili Demir, “Birileri konuşur biz iş yaparız!”

Kastamonu genelindeki diğer ilçe hastaneleriyle ilgili açıklamalarını sürdüren Milletvekili Murat Demir, “Abana-Bozkurt ortasına her iki ilçenin daha iyi sağlık hizmeti alması hususunda yeni yapılacak hastaneyi 35 yataklı olarak bakanlığımıza yaptığımız teklif uygun görüldü ve yatırım programına alındı. Aynı zamanda Abana ilçemize 5 yataklı  acil sağlık hizmet binamız yatırıma alınmıştır.

Ve yine Doğanyurt-Çatalzeytin ve Küre Devlet Hastanelerimizde yatırım programına alınmış, Küre Devlet Hastanesi projesi ihale aşamasına gelmiştir.

Bu yatırımların ilimize kazandırılmasında emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve Sayın Sağlık Bakanımız, Genel Müdürlerimiz, İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum. Birileri konuşur biz iş yaparız!.”

Mehmet SALMAN