Milletvekili Demir'den, CHP'li Gürsoy'a yanıt

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Kurucaşile-Cide yolu hakkında eleştirilerde bulunan CHP Cide İlçe Başkanı Tanıl Gürsoy'a, sert yanıt verdi.

  • 1539
Milletvekili Demir'den, CHP'li Gürsoy'a yanıt
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın-Kurucaşile- Cide arasında ki yapılacak olan yolun takibini bire bir kendisinin yaptığını belirten Milletvekili Murat Demir, CHP'li Gürsoy'un söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kurucaşile-Cide arasındaki yolun projesinin yakınen takip ediyorum diye konuşan Demir, "Ben projeyi yakınen takip ediyorum. 15. Bölge Müdürlüğü konuyu yakın takip ediyor. Uygulama proje ihalesi geçen yıl yapıldı. Kurcaşile-Cide arasındaki çalışmalar Nisan ayında bitirilecek ve Mayıs-Temmuz arasında ihaleye çıkılacak" dedi.

KENDİ İLÇESİNDEN ÇIKAN MİLLETVEKİLİ VARKEN ÇAREYİ UZAKTA ARAMASINLAR

Açıklamalarını sürdüren Milletvekili Murat Demir, CHP'li Gürsoy'un çamur at izi kalsın siyaseti yaptığını belirtti. Demir, "CHP Cide İlçe Başkanı Cideli bir Milletvekili varken Bartın'dan medet umuyor gibi görünüyor. Çünkü Milletvekiline Cide için bir şey sormaya yüzü yoktur. Zaten umurunda da değildir. Amaç sadece karalamak ve çamur atmak, zihniyeti bozuk çünkü. Ama onlar hiç tasalanmasın biz yapacağız bu yolu, yani yapacaksa yine AK Parti yapacak" diye konuştu.

KASTAMONU'NUN HER YERİ GİBİ CİDE İÇİNDE BİR ÇOK YATIRIM YAPILACAK

Milletvekili Murat Demir, Kastamonu'nun merkezi ve her ilçesine olduğu gibi Cide ilçemize de bir çok yatırım yapılacağını belirtti. Demir, yapılacak olan bazı yatırımları isimlerini de verdi: "Daha Cide'de çok şey yapacağız. 40 Milyon TL değerinde sadece Cide bölgesinde tüm dere ve taşkın korumalar için DSİ ihaleleri yapılıyor.

9 Milyon TL maliyeti olan Denizkonak Balıkçı Barınağına başlanıyor.

Devlet Hastanesi ihaleye hazır bir aya kadar yer tahsisi yapılacak ve ihalesi yapılacak, revize imar planları onaylanarak bitti.

Cide Cumhuriyet okulu ihaleye çıkıyor ve yeniden yapılacak.

Sadece Cİde bölgesi için 18 Milyon TL yatırımla, mevcut sahil yolu tadilat ihalesi yapıldı. Müteahhit çalışmalarına başladı.

İlyasbey Balıkçı Barınağına tadilatı için 3 Milyon TL yatırım yapılacak. İhale aşamasında köy yolları AFAD'dan 1.2 Milyon TL ödenek geldi, bir çok köy yolu yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor" dedi.

CHP'NİN SUNDUĞU BELGE ASILSIZDIR

CHP Bartın Milletvekili M.Rıza Yalçınkaya'nın, Kurucaşile-Cide yolu için yazışmasına değinen AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Yalçınkaya'nın yayınlandığı yazışmanın da gerçeği yansıtmadığını uydurma belge olduğunu belirtti. Demir, "M.Rıza Yalçınkaya ve Tanıl Gürsoy yine CHP zihniyetini yansıtmışlar. Yalan ve uydurma bir belgedir bu. Belgelerinde ilgili bakanlığın antet'i dahi yok. Son olarak da CHP'li Tanıl Gürsoy'a şunu demek isterim. Sayın Gürsoy çareyi uzakta arama, ayağının dibinde duruyor. Çünkü siz Murat Demir'i ve ailesini iyi tanırsınız ve neler yapabileceğini de iyi bilirsiniz. Hele ki AK Partinin neler yaptığını ve yapacağını da iyi bilirsiniz. Sadece Kurucaşile-Cide arası değil, tüm Karadeniz Sahil Yolunun tamamı yapılacak. Ve bunu yine AK Parti hükümeti yapacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Milletvekili Demir, ayrıca Kurucaşile-Cide yolu için kendi yaptığı resmi yazışmalarını sundu.

Mehmet Salman /Cide