Namlı "Konu Kastamonu'ya hizmetse gerisi teferruattır"

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, ilk kez İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi.

  • 1033
Namlı &quotKonu Kastamonu'ya hizmetse gerisi teferruattır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda yapılan AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Metin Çelik ve Murat Demir ile Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay, 26. Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve merkez ilçede görev yapan çok sayıda partililer katıldı.

Merkez İlçe Başkanlığının göreve geldikten sonra iki yıl süreçte büyük işlere imza attığına değinen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, “Göreve geldikten sonra ilk etapta 19 mahalle de belediye başkanımızın katılımı ile danışma meclisimizi yaptık. Seçim kampanyasının başlamasını beklemeden köy ve mahalle ziyaretlerimize son hızla devam ettik. Malum şer odaklarının da iftiraları ile belki 7 Haziran seçimlerinde bir yol kazası yaşadık. AK Parti olmayınca memleketin ne hale düştüğünü gören vatandaş, 1 Kasım’da tüm ülkemizde olduğu gibi Kastamonu’muz da gereğini yaptı ve merkezin köylerinde yüzde 69 genelde ise yüzde 54 gibi görülmemiş bir oy oranına ulaştık ve sonuçta 3 vekili de biz aldık. Merkez İlçe olarak Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine iftara gittik, 7’den 77’e diyerek Sevgi Evleri, Kadın Sığınma Evleri ve Huzurevinde ki vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sadece Kastamonu’da değil Afrika’da bile hayır işimiz oldu. Merkez İlçe olarak Deniz Feneri, Kastamonu Şubesi vesilesi ile Zimbabve’de su kuyusu açtırdık ve sadakayı cariyemi oldu. 24 bin üyemizi tek tek iletişim kurarak güncelledik” dedi.

15 Temmuz gibi adına kalkışma deniyor ama terörist kılıklı askerler tarafından yapılan memleketi işgal hareketi yaşadıklarını hatırlatan Namlı, şunları kaydetti: “Olay duyulup Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısını alır almaz Cumhuriyet Meydanını dolduran ve nöbet sürecinde terk etmeyen merkez ve köy teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Merkez ilçe ve teşkilatımız, belediyemiz, il genel meclisimiz, mahalle ve sandık başkanları olarak her zaman bir bütün olduk. Konu Kastamonu’muza hizmetse gerisi teferruattır dedik ve sadece davul değil tokmak da bizde olacak dedik. Burada özellikle muhtarlarımıza söylüyorum ki ülkemize son aylar içinde bulunduğu durum belli. Güneydoğu ve Doğu’da terör örgütleri ile mücadele var. Bu mücadele tabii ki büyük kaynaklar istiyor. Lütfen belki bizler size kaynak yok diyemeyiz ama yolunuz, kanalizasyonuz, parkeniz yapılmıyorsa Güneydoğu ve Doğu’daki durumu düşünelim ve öncelikle devletimizin bekasını düşünelim. Son olarak 15 Temmuz sürecini daha iyi anlatmak ve referandumda Cumhurbaşkanlığı sistemi içinde zorunlu bir süreç başlıyor. Allah’ın izni ile Merkez İlçe ve Teşkilatı her kademesi ile gece gündüz çalışmaya hazırdır”
Merkez İlçe Danışma Meclisinde diğer konuşmacılarında konuşmasının ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti.